Легендата Петър Зехтински подкрепи футболен турнир в район "Източен" в Пловдив

Легендата на ФК "Ботев" (Пд) Петър Зехтински поздрави участниците и публиката на футболния турнир, организиран от структурата на ПП ГЕРБ в район "Източен" в Пловдив. В надпреварата участваха 4 аматьорски отбора с активни спортисти.

"Този турнир бе пример за толерантност и феърплей, а футболистите настояха той да се превърне в традиция и да се провежда всеки месец", заяви ръководителят на районната структура в "Източен" Иван Стоянов.

За отборите имаше осигурени по една футболна топка, купа и медали, а всички играчи получиха и индивидуални награди. Те им бяха връчени от легендарната десетка на "жълто-черните" Петър Зехтински-Зико, който преди това коментираше срещите и превърна турнира в истински празник.

Петър Зехтински е девети в листата с кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ в Пловдив-град. Пред фенове и запалянковци, които се снимаха и разговаряха с него, той сподели, че целта му е да работи за изграждането на модерна спортна база, ако бъде избран за депутат.

"Пловдив е най-футболният град в България и точно затова е изключително важно да имаме добри стадиони", заяви Зехтински. В турнира се включиха районният кмет Николай Чунчуков и десетият в партийната листа Пенчо Малинов. На парламентарните избори на 26 март ПП ГЕРБ е с № 11 в бюлетината.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле