Все още не е известен най-новият тотомилионер

5000 престъпни групи в Европа печелят над 110 млрд. евро

Доц. д-р Ангел Кунчев: Готови сме да посрещнем новия коронавирус

Хазал Кая пази бебето си от уроки

21 са вече загиналите при земетресението в Турция, 1030 – ранени

Драгомир Стойнев: Това вече не е политическа криза, а системна криза

Некачествен антифриз поврежда автомобилите ни

Китай разширява обхвата на мерките за ограничаване на коронавируса

Aвиокомпаниите срещу безжичните слушалки

Кралско ХАРИкири или шапка на тояга Най-висшата титла е Човек

Снимат сериал за невероятния живот на „Скалата” Поредицата ще се базира на реални събития

Волен Сидеров: Вотът на недоверие е предизвестен и правителството няма да падне

Гърция предложи да изпрати спасителни екипи в Турция

България предложи на Турция помощ заради земетресението

Минерална вода бликна в двора на столично училище

Ледено и оранжево вино предлага Villa Vinifera Избата открива първия си представителен магазин

Намира се на бул. “Патриарх Евтимий” 10

Ледено, оранжево и зелено вино могат да опитат ценителите в първия представителен магазин, който открива Винарска изба Villa Vinifera. Той се намира на бул. “Патриарх Евтимий” 10 в столицата.

В него предлагаме пълната гама от продукти, която избата произвежда, като работим основно с мавруд, обясни Росица Касабова, собственик и управител на Villa Vinifera. Клиентите могат да опитат както младите вина от тази година, така и специалната селекция – оранжево, ледено и зелено вино, както и такова с листа от рози.

Леденото вино се произвежда от стафидирано грозде, след като е паднал първият сняг или първата слана, обясни Касабова. То е подходящо за десерти, чай и кафе. С това вино пробихме на азиатския пазар, допълни тя. Оранжевото вино се прави от бяло грозде по червена технология. То е сухо и е подходящо за всякакви ястия, както и за плодове. Зеленото вино се прави от неузрял мавруд, затова има и по-нисък алкохолен градус. То е лятно или коктейлно вино, посочи експертът.

Тази година беше много благоприятна за лозята, което показват и младите вина на избата. Ние ги делим на две – Нов свят – тези, които са произведени по технологията на Чили и Аржентина и Стар свят – по класическа технология. Вторите представят традициите и историята на българското винопроизводство, допълни Росица Касабова.

Целият асортимент на избата е произведен от собствените лозя.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.