Леден трилър от Томас Алфредсон

2014-12-05 004

Клои Севини и Ребека Фъргюсън партнират на Майкъл Фасбендър

Големият шведски режисьор Томас Алфредосн, който ни предложи страхотни филми като (”Покани ме да вляза”, “Дама, поп, асо, шпионин”e готов с новия си трилър - “Снежния човек” по изключително популярния едноименен роман на скандинавския норвежки писател Ю Несбьо.

28-4

Алфредосн е събрал страхотен актьорски състав, в оден от Майкъл Фасбендър и Ребека Фъргюсън, а в поддържащите роли ще видим Тоби Джоунс, Дж. К. Симънс, Вал Килмър, Шарлот Генсбур, Клои Севини и Джеймс Д’Арси.

Ето за какво става въпрос в книгата и филма: “Осло през ноември. Първият сняг на настъпващата зима вече е натрупал. Момче на име Йонас се събужда през нощта и открива, че майка му я няма. Поглежда през прозореца и студената луна осветява снежен човек, появил се изневиделица в двора. Около врата му е заметнат розовият шал на майка му.

Детектив Хуле подозира връзка между полученото от него заплашително писмо и изчезването на майката на Йонас – както и на десетина други жени, които са в неизвестност в деня на първия сняг. Разследването напредва, а Хуле подозира, че се превръща в пионка за убиеца, който е започнал ужасяваща игра и непрестанно променя правилата.”

28-6

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино