Лейди Гага се пусна в мрежата като булка

Лейди Гага на снимачната площадка.

Продължават снимките на филма "House of Gucci"

В Рим продължава да се снима филмът "House Of Gucci" на режисьора Ридли Скот, който очевидно може да бъде причислен към най-очакваните премиери. Увлекателен сюжет, базиран на истинска криминална история, и звезден актьорски състав осигуряват на проекта повишено обществено внимание. Припомнете си, че филмът ще разкаже историята на убийството на Маурицио Гучи, внук на основателя на модна къща Gucci, поръчано от бившата му съпруга Патриша Реджиани. Тези роли отидоха при Адам Драйвър и Лейди Гага.

През 1995-та Маурицио е убит на прага на офиса си от наемен убиец. Поръчител на престъплението е Патриция. Тя не успява да прости изневярата на съпруга, а и зверски се страхува, че на двете й дъщери ще се наложи да делят богатството на баща им с новата избраница на Маурицио - Паола Франки - и евентуални техни деца. Любовницата във филма се играе от Камил Котен, известна от френския сериал "Десет процента".

И въпреки че в интернет вече има шега, че ще гледаме този филм преди премиерата благодарение на редовните репортажи на папараците от снимачната площадка, винаги е очарователно да гледате нови снимки. Особено предвид факта, че не всички от тях могат да бъдат разпознати веднага. Например Джаред Лето, който се присъедини към отбора в Рим не толкова отдавна.

Известният музикант и актьор играе ролята на Паоло Гучи, братовчед на Маурицио. Паоло беше един от създателите на проблеми в семейството. Например, той допринесе за това, че баща му Алдо Гучи беше затворен. След като баща му освободи Паоло от всички постове в семейния бизнес, без да оцени желанието му да пусне стоки от свое име, Паоло се обърна към данъчната служба и, както се казва, се обърна към баща си, разказвайки за финансовата си измама и използването на офшорни компании.

Джаред Лето трудно може да бъде разпознат на снимките в сайта на филма: актьорът не само носи силиконов грим, който е променил външния му вид, но и специални наслагвания върху тялото. Джаред с корем е наистина фантастична гледка, защото в реалния живот всички сме свикнали с перфектната му фигура.

Лейди Гага, която вече е изпробвала много различни модни визии в сайта, този път се появи в бяла булченска дантелена рокля с деколте.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица