Лепят във входа визитка на кварталния

Полицаите имат за задача да залепят информационните писма (на малката снимка) с „визитката” на кварталния във всеки вход.

Полицаи тръгнаха по градове, села и вилни зони, за да лепят информационни писма с мобилния и стационарния телефон и адреса на районния инспектор. Това стана по заповед на служебния вътрешен министър Пламен Узунов от края на миналата седмица.

Освен “визитката” на кварталния в писмото се съобщават телефоните на дежурната част в съответното РПУ, в областната дирекция на МВР. Записани са и телефони и адреси за сигнали и жалби до дирекциите “Инспекторат” и “Вътрешна сигурност”.  “Задачата е до петък да поставим всички писма в “Младост” и в Студентския град”, казаха пред “Труд” полицаи от Седмо столично РПУ.

Първите информационни писма вече са разнасят от патрули и до най-малките населени места във Великотърновска област. Копия от бланките трябва да се дават на управителите на етажната собственост, на селските кметове, като и на всеки от собствениците на къщи или вили. Ако стопаните отсъстват, писмата ще се оставят в пощенските кутии.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Браво ,Евала, Ашколсун………………..На вниманието на безащитния Български народ : Най после…………Край на битовата престъпност……..Листовките замениха
    полицията……………Уникално…………..Сърцераздирателно………..Направо ми се дорева…………От смях………….И от срам………………

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.