Лесбийски трилър от Норвегия

Секси съспенс между Айли Харбо и Окай Кая

Даровитият норвежки режисьор Йоаким Триер (”Reprise”, “Oslo August 31”, “Louder Than Bombs”) е готов с новия си филм - сексуално заредения свръхестествен х орър трилър Thelma, съобщава operationkino.net.

Историята ни запознава с Телма - срамежливо момиче, което току-що е напуснала религиозното си семейство и малкия град, в който живее, за да учи в университета в Осло. Малко след началото на семестъра тя преживява неочакван и тежък пристъп в библиотеката и много скоро след това е силно привлечена от Аня – красива студентка, която отвръща на нейните чувства.

Телма все повече и повече е завладявана от силните си чувства към Аня, които тя не признава дори и пред себе си, и в същото време пристъпите є стават все по-тежки и чести. Когато става ясно, че те са симптом на необясними, често опасни, свръхестествени способности, Телма се изправя пред трагични тайни от своето минало и ужасяващите импликации произтичащи от силите й.

Йоаким Триер e режисьор и съсценарист заедно с Ескил Вогт. В двете главни роли са Айли Харбо и Окай Кая, които са имали задачата да заредят своите лесбийски сцени с чувствена сексуалност и усещане за заплаха едновременно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино