Лечев си взе актриса от „Гласът на България“

Изненадваща рокада във вокалните двубои в шоуто „Гласът на България“ - Иван Лечев използва правото си на кражба и се впусна да спасява една от актрисите от отбора на фолкзвездата Камелия. Чаровната Василена Караманлиева от отбор Камелия изгуби двубоя от Яна Огнянова, актриса с две деца, която запълва малкото си свободно време с пеене. Василена е само на 18, но обикаля театралните сцени с родителите си от дете и в момента е част от „Лекция 2 за всеобщата просвета“ на Камен Донев.

Тийнейджърката бе по-чувствения глас в общото изпълнение, докато, по думите на Камелия, Яна влезе в песента „като звяр, който не вижда нищо друго около себе си“.

Липсата на опит зад микрофона не попречи на рокаджията в треньорския състав да натисне червения бутон в полза на Василена. Зевзеци в социалните мрежи моментално го подкачиха за афинитета му към актрисите. Четвъртата си съпруга Жени Александрова Лечев срещна пак в музикален формат на bTV. Тогава той бе китарист в бенда, а актрисата от театър „Зад канала“ – беквокалистка. Двамата имат 17 години разлика във възрастта и син, който тази есен трябва да бъде първокласник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл