На 24 май 2019 да почерпят

Жълт код за дъжд и гръмотевици в 16 области утре

„Труд“ сезира прокуратурата за проекти на „зелените“

Заместник-кметът Христина Шопова: Нека не се делим! Благоевград се гордее с художниците си

Зеленски заяви, че няма да преговаря с Русия

Саудитска Арабия свали зареден с експлозиви дрон

Великобритания и Холандия откриха евроизборите

И вселенският патриарх Вартоломей предупреди за фалшивите новини

Локомотив на пътнически влак се е запалил край Роман

Последният робовладелски кораб открит в САЩ

Късметлия от Стара Загора спечели джакпота в „6 от 42“

Без камери в изборните помещения в деня на вота

Спасяват уникална църква с пари от ЕС

Либерали и джихадисти Родени в Европа убиват европейци християни

Джихадист от “Ислямска държава” в пропагандно видео, използвано за вербовка.

Кръвта на жертвите от атентата е още топла, но това не може да спре титаните на либералната мисъл. Оказва се, че убийствата са „провокация“, а фактът, че убиецът е роден в Страсбург, моментално прави мигрантската криза измислица на истерици. Както съм казвала сто пъти досега, не знам дали хората осъзнават глупостта на опорката „ама те терористите са местни“. От едната страна имаме няколко милиона неинтегрирани, капсуловани мигранти второ-трето поколение, стотици от които са готови да убиват европейци християни въпреки факта, че те самите са родени и израснали в Европа.

От друга страна имаме няколко милиона мигранти първо поколение, току що дошли в Европа от страни, в които християнството се наказва със смърт, а жената е малко над кокошката, но доста под кравата в социалната йерархия. Страни, в които имамът твърди, че жената има четвърт мозък и където жената е убивана с камъни, ако излезе незабулена. Общото между едните и другите е религията, която изповядват, характеризираща се, в най-радикалната си форма, с абсолютна нетърпимост към християнството.

Та любителите на фейк статистиката кой знае защо триумфално крещят „терористите са местни“, а кокошите им мозъци не схващат същността на проблема – добре бе, местни са, ама не се чувстват местни, чувстват се преди всичко мюсюлмани, а не европейци. Не приемат историята ти, културата ти, обичаите ти, навиците ти, смятат ги за аморални и презрени от бога, на който те се кланят, и в името на който убиват. Тоест, хем не можеш и не знаеш как да интегрираш милиони мюсюлмани, хем се досамоубиваш с още няколко милиона, като допълнително усложняваш и без това нерешените си половинвековни проблеми.

На фейсбук стената на приятелка, живееща в Холандия, прочетох, че връщащите се от Сирия в Холандия джихадисти, минават курс на дерадикализация, финансиран от правителството, и им се ДАВАТ жилища в друг град, за да можели да започнат начисто. Да знаете, нас няма да ни убият радикализираните ислямисти. ще ни убият собствената ни тъпота, малоумие и тотално невежество по отношение на текущите геополитически проблеми.

(от фейсбук)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. В холандия някои общини са отваряли отделни приемни за мъже и жени, амстердам са давали пари за ритуално колене на овцете, а премиерът рюте лично е казвал, че в политиката лъжата е позволена…

  2. В Холандия, Швеция и Норвегия глобалистката и джендъристката чуми са станали необратими в мозъците на туземните либерасти и ще ги унищожат. И други народи ще унищожат в ЕИвропа, заразно е.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.