Либерали и джихадисти

Джихадист от “Ислямска държава” в пропагандно видео, използвано за вербовка.

Родени в Европа убиват европейци християни

Кръвта на жертвите от атентата е още топла, но това не може да спре титаните на либералната мисъл. Оказва се, че убийствата са „провокация“, а фактът, че убиецът е роден в Страсбург, моментално прави мигрантската криза измислица на истерици. Както съм казвала сто пъти досега, не знам дали хората осъзнават глупостта на опорката „ама те терористите са местни“. От едната страна имаме няколко милиона неинтегрирани, капсуловани мигранти второ-трето поколение, стотици от които са готови да убиват европейци християни въпреки факта, че те самите са родени и израснали в Европа.

От друга страна имаме няколко милиона мигранти първо поколение, току що дошли в Европа от страни, в които християнството се наказва със смърт, а жената е малко над кокошката, но доста под кравата в социалната йерархия. Страни, в които имамът твърди, че жената има четвърт мозък и където жената е убивана с камъни, ако излезе незабулена. Общото между едните и другите е религията, която изповядват, характеризираща се, в най-радикалната си форма, с абсолютна нетърпимост към християнството.

Та любителите на фейк статистиката кой знае защо триумфално крещят „терористите са местни“, а кокошите им мозъци не схващат същността на проблема - добре бе, местни са, ама не се чувстват местни, чувстват се преди всичко мюсюлмани, а не европейци. Не приемат историята ти, културата ти, обичаите ти, навиците ти, смятат ги за аморални и презрени от бога, на който те се кланят, и в името на който убиват. Тоест, хем не можеш и не знаеш как да интегрираш милиони мюсюлмани, хем се досамоубиваш с още няколко милиона, като допълнително усложняваш и без това нерешените си половинвековни проблеми.

На фейсбук стената на приятелка, живееща в Холандия, прочетох, че връщащите се от Сирия в Холандия джихадисти, минават курс на дерадикализация, финансиран от правителството, и им се ДАВАТ жилища в друг град, за да можели да започнат начисто. Да знаете, нас няма да ни убият радикализираните ислямисти. ще ни убият собствената ни тъпота, малоумие и тотално невежество по отношение на текущите геополитически проблеми.

(от фейсбук)

Коментари

Задължително поле