Лидерът на БСП към ГЕРБ: Подкрепяме действията на президента Радев в Свищов

Корнелия Нинова

Не злоупотребявайте и не обвинявайте държавния глава в разделение на нацията, заяви Нинова

Уважавам действията на президента Радев и го подкрепяме от първия ден до ден днешен, включително и вчера в Свищов. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в декларация от името на групата по повод декларацията на ГЕРБ и посещението на президента и народни представители в Свищов вчера.

„Не злоупотребявайте и не обвинявайте държавния глава в разделение на нацията и в различно отношение към политическите лидери“, заяви тя. „Има снимка как всички заедно застанахме пред хората в Свищов, от лявата страна на президента съм аз, от дясната сте вие г-н Цветанов“, коментира Корнелия Нинова.

„Колеги от ГЕРБ поставяте въпроса за единение, за това да застанем общо зад приоритети като Председателство на България и принципи на демокрацията като парламентарна група“, посочи лидерът на БСП.

„Само че докато говорите тези красиви думи обявихте война на президентската институция, като си позволихте без никакви данни да говорите за корупция, за натиск върху експерти, които са взимали независими решения“, коментира Корнелия Нинова. „Обявихте война на опозицията като ни наричахте убийци, срещу вас се изправиха майките на деца с увреждания, чака ви протест на полицаите, за каква сигурност, спокойствие и единение говорите, при това злоупотребявате и с фактите“, каза още тя.

 

Коментари

Задължително поле