Тръмп бесен заради поредния теч на информация от екипа му Поздравил Путин за победата, въпреки препоръката на съветниците си

Петр Келнер купи „Теленор“ в България Компанията вече има един и същи собственик с Нова телевизия

Николо Коцев ще свири на Burgas Jam

МОСВ дари бездимна печка на спасителя на щъркелите от село Зарица

11 месеца затвор за грък, нападнал лекари в Петрич

Министър Ангелкова: Специален QR код ще информира потребителя за избрания от него туроператор, хотел или планински водач

Обявиха програмата на Първа лига до края на сезона, ясни са всички дербита

Полярно мече се роди в зоопарк в Шотландия

Радев призова за повече прагматизъм в двустранните отношения с Израел

Софи Маринова раздава обяснения и автографи в шуменския съд

4 години за убийство на пътя и шофиране след употреба на дрога

„Омония“ уволни Ивайло Петев

Река Тунджа е повишила нивото си с 25 см в сливенския участък Към момента няма риск от разлив

Комисията за ЧЕЗ ще изслуша разузнавателните служби и Министерство на финансите

“Ер Франс” анулира полети заради стачка на персонала

Лидерът на КТ “Подкрепа” в Пловдив удари рамо на ГЕРБ

Лидерът на КТ “Подкрепа” в Пловдив Атанас Кръстев удари едно рамо на ГЕРБ в навечерието на предстоящите на 26 март предсрочни парламентарни избори. “Симпатизирам на ген. Константин Попов, защото в политиката за мен са важни личностите като него – с боен дух и достойни хора. Пожелавам успех на генерала и цялата листа на ГЕРБ Пловдив област на изборите на 26 март”, декларира синдикалистът от КТ “Подкрепа” по време на предизборна среща в пловдивското село Свежен.

“За мен е привилегия да съм в листата на ПП ГЕРБ с интелигентни и инициативни хора, които имат представа какво искат да направят за нашето бъдеще”, заяви кандидатът за народен представител Нели Минчева, която обеща на жителите на Свежен да помогне за развитието на селския туризъм.

“От 2009 г. съм в ПП ГЕРБ и ще се боря затова децата ни да остават в България. Смятам, че за да се случи това, трябва да направим така, че най-трудолюбивите и умните да стават учители. Това е и моята мисия – да върна авторитета на българския учител. Приоритет в бъдещата управленска програма на ГЕРБ е образованието, защото развиваща се икономика може да имаме само с образовани млади хора”, това пък каза пред жителите на Свежен кандидатът за народен представител Евелина Апостолова. Тя подчерта, че много би искала на 26 март хората да повярват на ПП ГЕРБ и да гласуват с бюлетина с номер 11.

Генерал Константин Попов припомни, че повече от 20 години от живота му – от 1984 до 2005 г. са минали в авиобазата в пловдивското село Граф Игнатиево, където е започнал службата си и е стигнал до неин командир. “Обичам България и смятам, че без силна армия няма силна държава. Посветил съм 37 години от живота си на българската армия и тя е моята кауза”, декларира генерал Попов пред жители на село Свежен.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.