Лили Иванова с 12 концерта през 2019 г.

Най-големите спортни зали и открити театри в страната ще посрещнат Лили Иванова по време на нейното национално турне. То започва на 29 март в старата столица Велико Търново и завършва с два концерта в София – на 8 и 9 декември в зала 1 на НДК, информира БТВ.

В старопрестолния град Лили ще пее в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. Търновчани не са виждали своята любимка от 2016-а, както и бургазлии.

Концертът в морския град е на 16 април в спортната зала „Младост”. Другият черноморски гастрол тази година е на 30 юни във варненския летен театър.

За първи път от 2015 г. ще имат удоволствието да чуят и видят голямата Лили Иванова в Габрово – на 30 март в спортната зала „Орловец”, в Ямбол – на 17 април в спортната зала „Диана”, и на 8 май в Шумен – за първи път в „Aрена Шумен“.

Близо 10 години делят Гоце Делчев от паметното представяне на Лили Иванова на градския стадион. Нови, още по-силни емоции предстоят на 8 април, но в спортния комлекс „Неврокоп Aрена”.

На 1 юни е концертът в Хасково, в спортната зала „Дружба”, където Лили пя за последно през 2017 г.

Най-голямото име в българската поп музика няма да подмине и европейската столица на културата. На 17 септември Пловдив очаква Лили в Античния театър.

На 21 юни „За тебе бях“, „Вкусът на греха“ и още от най-доброто на Лили Иванова ще звучи в един специален формат, в „Лебед”-а, край езерото в Панчарево. Така софиянци ще имат шанс да се насладят на хубавата българска музика в три различни дати през 2019 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица