Лиляна Павлова: БСП да приземят кораба и да се осъзнаят

Лиляна Павлова

Днес темата на БСП беше т.нар. „лунен пейзаж“ по автомагистрала „Тракия“, както и цената на винетките. Мисля, че е време да приземят кораба и да се осъзнаят, защото фактите са видими. Това каза на брифинг след последното правителствено заседание в Министерския съвет министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка Лиляна Павлова.

„Двете правителства на ГЕРБ достроиха започнатите три магистрали, ремонтирахме пътища, спасихме забатачените от кабинета „Орешарски“ забавени пътища и магистрали. Осигуряваме стотици милиони, включително, за да поправи щетите от тяхното управление. АПИ приключи със запълването на отворените дупки по АМ „Тракия“. Няма дупки по новоремонтираните участъци. Беше повдигнат и изборът на изпълнител за АМ „Хемус“.

Избираме с ясни методики, които дават ясното финансово изчисление на разходите“, заяви Павлова. По думите й всичко друго е в сферата на популизма и опитите да се омаскарява правителството. Според нея очевидно БСП ще залага само на опитите за омаскаряване по време на предизборната кампания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика