Лиляна Павлова в Кубрат: За 10 години в политиката съм доказала, че поема ли ангажимет – винаги го изпълнявам

За 10 години в политиката съм доказала, че поема ли ангажимет – винаги го изпълнявам. Това каза днес на среща с жители на Кубрат кандидатът на ГЕРБ за евродепутат Лиляна Павлова. На срещата присъстваха и народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова, както и областният координатор на ГЕРБ и кмет на Разград д-р Валентин Василев.

„Днес няма да чуете от мен голи обещания. Пътят Разград - Кубрат не се нуждае от рехабилитация, а от цялостна реконструкция и изграждане на отводняване. За този пътен участък ще бъде обявена тръжна процедура, която трае 3 месеца по закон, и след това ще се пристъпи към избор на изпълнител - в случай, че няма обжалване”, обясни Павлова. По думите й до момента нашите представители в Европарламента са договорили средствата за развитие на селските райони за България да не намаляват. „На евродепутатите от ГЕРБ им се има доверие и са се доказали в ЕП“, заяви тя.

„Моята визия е да защитим за България увеличения ресурс за благоустрояване на по-слабо развитите региони. Целта ни е да подкрепим общините и тяхното благоустрояване, както и производителите в селското стопанство“, увери хората Павлова.

„Трябва да намерим начин да ангажираме и кметовете по места да са активни и работещи. Благодарение на европейските средства в много населени места настъпиха големи промени“, изтъкна кандидатът за евродепутат.

Павлова посети и местната болница, където поздрави медицинските сестри по повод техния международен празник – 12 май.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика