Турски полицай стреля по колега, а след това в себе си, след спор

Росен Желязков: Досега в Европейския парламент не е имало прецедент, какъвто има с пакет „Мобилност“ 1 Според министърът се спекулира по темата

Масови арести след атаки срещу роми в Париж

Красимир Каракачанов: Не мисля, че скандалът с апартаментите ще разклати властта

Главният прокурор на Турция и заместничката му в музей „Етъра”, опитаха как се тъче

Нова водна стена, пейки и осветление на площад „Гарибалди“ Предстоят довършителни дейности по озеленяването

Възпоменание пред Паметника на Одринската епопея в Деня на Тракия (СНИМКИ)

Административният капацитет в България сe е подобрил с над 4% Това сочат резултатите от национално проучване „Индекс на административния капацитет на държавната администрация” на Стопанска академия

Апелативният съд обяви за решаване дело за пране на пари срещу трима сливенци

Това ли наричате футбол?

Пламен Таушанов, БАЗП: Над 15 000 българи умират годишно заради замърсяването на въздуха

Мария Захарова: САЩ трябва да спрат да тормозят венецуелския народ със санкции

Момчета потрошиха площадка, камери ги записаха

Англия с жалба до УЕФА, заради маймунски звуци

Обезопасяват парка „Борово око” в Търговище По предписание се премахват стари дървета и се засаждат нови видове

Лиляна Павлова: Интересът към програмата за саниране е огромен

Хората видяха, че блоковете стават по-красиви, уютни и енергийно ефективни и затова интересът към Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в момента е сериозен. Това заяви пред жители на район „Приморски“ водачът на листата на ПП ГЕРБ във Варна Лиляна Павлова. Тя посети санирания бл. 16 в кв. „Чайка“. На срещата присъстваха кандидатите за народни представители от листата Павел Христов и Йордан Павлов.

pavlova2

Хората изразиха задоволството си от промяната на облика на сградите след санирането. Те отправиха питане към Павлова във връзка с облагородяването на междублоковите пространства. Тя коментира, че макрорамката на бюджета на Варна за тази година е рекордна и ще бъдат осигурени средства за междублоковите пространства във всички райони на града. В район „Приморски“ са санирани два блока, други девет предстои да бъдат обновени по програмата.

Лиляна Павлова ГЕРБ избори

Лиляна Павлова бе категорична, че това е най-мащабната социално-икономическа програма, която достига до хората и не ги дели по политически и етнически признаци. „Ако ни бъде гласувано доверие, ГЕРБ предвижда продължаване на програмата и нейното разширяване в годините, за да обхване и еднофамилните къщи. Освен че сградите стават по-красиви и уютни, програмата дава работа на малкия и среден бизнес и намалява сметките за отопление на домакинствата между 30 и 60%“, обобщи Павлова.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.