Всяка пето българче с наднормено тегло

Президентът връчи висши държавни отличия на шестима изтъкнати българи

Бирата отлага менопаузата

Борисов се срещна с премиера на Финландия Анти Рине, обсъдиха Многогодишната финансова рамка

ЮНЕСКО показва постиженията на БАН в Париж

Деси Цонева роди момиченце

Светослав Костов: Ще обжалвам решението на СЕМ

Лейкърс се справи с Уориърс без Къри

Оставиха в ареста жената, обвинена за убийството на приятеля си в Костенец

Задържаният за убийството на фелдшер от село Орешник остава под стража

Японска компания иска да продава наши млечни изделия, мед и пчелни продукти

Бургазлийка на световния конкурс „Мис Планет“

Жан Клод Юнкер: Не виждам причина да бавим Брекзит след сделката

Условна присъда за причинена смърт по непредпазливост при дърводобив

Лиляна Павлова: Интересът към програмата за саниране е огромен

Хората видяха, че блоковете стават по-красиви, уютни и енергийно ефективни и затова интересът към Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в момента е сериозен. Това заяви пред жители на район „Приморски“ водачът на листата на ПП ГЕРБ във Варна Лиляна Павлова. Тя посети санирания бл. 16 в кв. „Чайка“. На срещата присъстваха кандидатите за народни представители от листата Павел Христов и Йордан Павлов.

pavlova2

Хората изразиха задоволството си от промяната на облика на сградите след санирането. Те отправиха питане към Павлова във връзка с облагородяването на междублоковите пространства. Тя коментира, че макрорамката на бюджета на Варна за тази година е рекордна и ще бъдат осигурени средства за междублоковите пространства във всички райони на града. В район „Приморски“ са санирани два блока, други девет предстои да бъдат обновени по програмата.

Лиляна Павлова ГЕРБ избори

Лиляна Павлова бе категорична, че това е най-мащабната социално-икономическа програма, която достига до хората и не ги дели по политически и етнически признаци. „Ако ни бъде гласувано доверие, ГЕРБ предвижда продължаване на програмата и нейното разширяване в годините, за да обхване и еднофамилните къщи. Освен че сградите стават по-красиви и уютни, програмата дава работа на малкия и среден бизнес и намалява сметките за отопление на домакинствата между 30 и 60%“, обобщи Павлова.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.