Лиляна Павлова: Няма да дадем Варна на популистите!

"Няма да дадем Варна на популистите! ГЕРБ предлага реални решения за България, за Варна и региона. Доверете ни се, за да надградим постигнатото", апелира водачът на листата на ГЕРБ във Варна Лиляна Павлова по време на открита приемна в центъра на града. Стотици граждани дойдоха да се срещнат лично с Павлова и кандидатите за народни представители Йордан Павлов, Димо Димов и Николай Малев. Хората отправиха редица въпроси, свързани с развитието на туризма, санирането и повишаването на минималната работна заплата.

"Варна се развива. Инфраструктурата на града се промени, затова съм убедена, че ще привлечем инвеститори и ще бъдат създадени нови работни места. Варна ще се затвърди като водещ икономически регион в страната с изграждането на Зона за иновации и развитие, за която се споразумяха кметовете на Варна, Аксаково, Белослав и Девня. Това е перспектива пред града, която ще го преобрази икономически и ще развие потенциала на региона многократно", обясни Павлова.

Тя подчерта, че сред приоритетите на ГЕРБ е превръщането на Варна в целогодишна туристическа дестинация. "В рамките на мандата планираме минимална работна заплата от 650 лв. Варна има 40 000 студенти и 50 000 ученици и трябва да се инвестира, за да останат и да работят в България. Програмата за саниране трябва да продължи. С мерките, които ГЕРБ предлага в управленската си програма, потенциалът за заетост във Варна и региона може да бъде увеличен", увери гражданите Лиляна Павлова.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика