Лиляна Павлова: Служебният кабинет дава удобно тези за говорене на опонентите ни, за да атакуват най-успешните ни дейности

Снимка: Архив

Служебният кабинет дава удобно тези за говорене на нашите опоненти в кампанията, които да атакуват най-успешните дейности на кабинета – инфраструктура и саниране. Там, където има видими резултати и там, където хората са доволни. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството в кабинета „Борисов 2” Лиляна Павлова, във връзка с твърдението, че не са заложени достатъчно мерки за контрол на изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност.

Лиляна Павлова подчерта, че служебното правителство се опитва да прави неверни внушения. „Твърдения и внушения, които доста приличат на предизборните спекулации още по времето на стартирането на програмата. Тогава от БСП, „Атака” и други партии твърдяха, че на хората ще им вземат жилищата, ще плащат за санирането и всякакви такива неща”, подчерта Павлова. Според нея с подобни твърдения служебния кабинет взима страна в предизборната кампания, а това се прави именно с програмата за саниране, защото към нея интересът е огромен. „Всяка година по милиард лева трябва да отделя държавата, за да може цялостният сграден фонд да бъде обновен”, заяви бившият регионален министър. Тя отхвърли и тезата, че върху програмата не се осъществява достатъчен контрол.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Готви се, Лиле!!! Менторът ти Бoko-тиkвaтa стана „почетен селянин“ (макар, че няма чак толкова мозък), за теб сме подготвили престижната титла „почетна магистралка“!!!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.