НСО за блъснатото дете: При вина на служителя ни ще бъдат предприети всички законови мерки

Румен Радев: От върховенството на закона зависи българите да вярват в държавата си

Цвета Караянчева събра бившите председатели на парламента в навечерието на Коледа

Започна рекултивиране на сметището на Пазарджик

„Канал Истанбул” ще бъде решен на търг Трасето между Черно и Мраморно море ще е 45 км

Автомобил на НСО е ударил 14-годишно дете

Вицепрезидентът: Възможност за достоен живот дължим на хората с увреждания

Американският Сенат прие с единодушие резолюция, признаваща арменския геноцид

Стачка спира междуградските автобуси

Пентагонът с бюджет за 738 млрд. долара

“Матрицата 4” с премиерна дата Участва и Нийл Патрик Харис

Министър Маринов: Италианските власти не знаят за кого са предназначени задържаните вагони с отпадъци

Рамадан Аталай, ДПС: Избрането на независим прокурор е извън правилата в момента

Искат 622 лева за почивка на Нова Година Със 137% нарасна търсенето на обяви за селски къщи по празниците

ЦИК си раздаде тайничко бонуси за добре свършена работа

Лиляна Павлова: Цялата пътна мрежа е отворена за движение

След освобождаването на десетина автомобила от капана на преспите, в участъка Ямбол – Средец – Бургас, цялата пътна мрежа е отворена за движение. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.

„Възстановихме движението по АМ „Тракия“, след като първо пуснахме движението от Карнобат в посока Бургас и в момента то се осъществява спокойно при зимни условия, въпреки снегонавяванията на определени места“, заяви министър Павлова.

„Пуснахме движението и в участъка от Бургас до Карнобат, въпреки по сериозните навявания в този участък на магистралата. Участъкът ще остане отворен през цялата нощ. Възстановено беше и движението по първокласния път от Бургас до „Петолъчката“. Ако не се появят критични метеорологични условия, той също ще остане отворен през цялата нощ. Това ще бъде постоянната алтернатива за движение на АМ „Тракия“, подчерта министър Павлова.

По думите й единственият проблемен участък е обходният маршрут през Ямбол – Средец и Бургас, където четири автомобила задминаха снегорина, влезнаха в преспите и блокираха цялото движение. Тя уточни, че в отсечката вече няма бедстващи пътници. Павлова допълни, че са отворени за движение вече и Ришки и Айтоски проход, включително и за преминаване на тежкотоварните автомобили. Остава забрана за движение на тировете в Бургаска област.

Министър Павлова пожела безаварийно пътуване на всички, но предупреди да се тръгва на път само ако се налага, защото метеорологичните условия остават тежки.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Браво, Лилянке!!!! Браво, мое любимо „санирано“ момиче!!!! Мaмka им на тези, дето те наричат „лили –cвинeтkaтa“!!!!! Кога ще се срещнем в гората под големия дъб????

  2. Браво на Лилито!!! И, като имам предвид, че бaт’бoko упрай Хитрино и, нали си е прост, го наградиха с „почетен селянин“, ей сега е времето „санираното“ Лили „свинетката“ да получи титлата „почетна магистралка“.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.