Суичър на Burberry подтиква към самоубийство

Пиян с 2,42 промила удря в главата и рита полицай в Хасково

Министър Маринов и турският му колега оцениха високо сътрудничеството в борбата с трафика на наркотици

Граждани плащат данъци като търговци

Младен Маринов: Афганистанските граждани са основна нация, подаваща молби за убежище у нас

Парламентът прие процедурни правила за избор на нова ЦИК

Министър Вълчев: Няма предпоставки за затваряне на училища заради ситуацията с морбилите

Депутатите гласуваха оставката на Карина Караиванова от поста председател на КФН

Брутални „баварци“ нанасят двоен удар Редови 6-цилиндров мотор генерира двигателна сила като за по-голям V8

„Кауфланд” изтегля от продажба опасна детска дрънкалка Клиентите могат да върнат закупения продукт, а сумата ще бъде възстановена

Бебе на четири месеца е прието в болница в Хасково със съмнение за морбили

Шумен чества Панчо Владигеров с концерти, изложби и конкурс На 13 март внуците на твореца и Стунджи свирят със Симфониетата

Автобус с 35 пътници пропадна в канавка край Пловдив Пътят му бил засечен от микробус, няма пострадали при инцидента

Мъж тормози съседите си в столичния квартал „Гео Милев“, заплашва и удря с тесла по вратите на апартаментите

Заради снежни бури отмениха полети и затвориха училища в САЩ

Листата на ГЕРБ в Сливен – без парашутисти отвън

Десислава Танева

Кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в Сливен е определена след проведена анкета с жителите на града и областта. В нея има силно присъствие на учители, лекари, икономисти и инженери. Те покриват най-болезнените сектори в обществото, които станаха и акценти в програмата на партията – образование, здравеопазване, социална политика, сигурност. Това обявиха от предизборния щаб на ГЕРБ в Града под Сините камъни.

На 27 февруари бившият земеделски министър Десислава Танева, която е и водач на листата, официално представи останалите си 11 колеги в нея. „Нито веднъж външен фактор не се е намесвал кои да са кандидатите за народни представители на хората от Сливен и как да са подредени. В тази листа няма нито един партиен секретар, който е слаган на сто длъжности. Най-важното е, че всички сме от Сливен. Убедена съм, че това е най-доброто, което хората могат да изберат“ – каза Танева. На второ и трето място в листата са нови лица, които са първи път се кандидатират – това са директорът на областната болница МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ д-р Васислав Петров и директорката на 11 училище в Сливен Веселина Тонева, носител на наградата „Софроний Врачански“ за цялостен принос в образованието.

Следват ги досегашните народни представители Мария Белова и Галя Захариева, пети е отново лекар – д-р Тодор Бакалов. На официалния старт на предизборната кампания от ГЕРБ представиха и 12 местни каузи, за които ще работят сливенските депутати. Сред тях са довършването на пречиствателната станция за питейни води, ремонта на зала „Асеновец“, превръщането на Сливенските минерални бани в модерен център, изграждане на физкултурни салони в 3 сливенски гимназии, разкриване на филиал за обучение на агрономи в Сливен, изграждане на нов дневен център за деца с увреждания, изграждане на индустриална зона в Сливен, довършване на водния цикъл на Твърдица и др.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.