Лицето на Кристин Дейвис ужаси феновете

Изглежда неузнаваема

Актрисата беше естествено красива, но явно е прекалила с филърите

56-годишната звезда от "Сексът и градът" Кристин Дейвис предизвика поредица от слухове за пластичните операции, на които се подложи, след като феновете заключиха, че изглежда неузнаваема в новия трейлър. Той  беше посрещнат с голямо вълнение, но остана в сянката на спекулациите за външния вид на Кристин, тъй като всички се чудеха какво точно се е случило с лицето й, а някои заключиха, че всичко е резултат от пластична хирургия, която не е особено успешна.

„Точно така, Шарлот има ново лице“, „Какво направи Шарлот с лицето си“, „Напълно разбирам натиска, заради който жените трябва да изглеждат по определен начин и вероятно самата аз ще си направя пластична операция, ако имам пари. Но Кристин Дейвис изглежда като Жокера от Батман", "Всеки път, когато показват лицето си на Кристин Дейвис, се чудя колко е платила за такава ужасна пластична операция. Тя беше естествена красавица", са част от коментарите, които се разпространяват в социалните медии.

Интересното е, че Кристин казва в интервю за New Beauty през 2018 г., че не иска да променя с хирургически операции външния си вид, защото се страхува от игли, усложнения и крайни резултати, които не може да поправи, но съдейки по последните снимки и записи изглежда, че е променили решението си.

Кристин, която играе Шарлот Йорк в сериала, за първи път се появи в тази роля през 1998 г., а сега, повече от две десетилетия по-късно, тя се завръща на малките екрани заедно с колежките Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън. Римейкът на култовия сериал започва да се излъчва на 9 декември по HBO Max и ще има 10 епизода.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес