Лиъм Нийсън снима екшън в Созопол

Актьорът пристигна на летището в Бургас и помаха на хората, които го разпознаха.

Холивудската звезда кацна в Бургас с частен самолет

69-годишният актьор работи по римейк на белгийския филм “Случаят “Алцхаймер”

Моника Белучи също трябвало да пристигне в страната ни

Актьорът пристигна на летитщето в Бургас и помаха на хората, които го разпознаха.

Холивудската звезда Лиъм Нийсън е в България за снимките на новия си филм. 69-годишният екшън актьор е пристигнал с частен полет в Бургас вечерта в неделя, съобщи кметът на морския град Димитър Николов, като публикува видео, на което екшън звездата е заснет на летището. На слизане той отказва да отговори на журналистически въпроси с обяснението, че не е безопасно и асистентите му го придружават до луксозна лимузина пред входа.

Твърди се, че в страната ни е трябвало да пристигне и Моника Белучи, но в последния момент ангажиментът є е бил отменен. От екипа на Лиъм Нийсън все още не са коментирали появата му в България, но се предполага, че той ще снима “Памет” на режисьора Мартин Кембъл в Созопол.

“Памет” е римейк на белгийския филм “Случаят “Алцхаймер”, в който наемен убиец се заема с последната си задача след като получава диагноза Алцхаймер. Самият той обаче се превръща в мишена на “колега”, след като отказва да убие 12-годишно момиче, накарано от баща си да проституира.

В едно от последните си интервюта Нийсън споделя, че е напът да приключи с екшъните.

“Има още няколко филма, които ще направя тази година - надявам се, че COVID-19 ще ни позволи; има и няколко в процес, и след това мисля, че вероятно това ще бъде всичко. Е, освен ако не съм на проходилка или нещо такова”, казва актьорът.

Сред най-известните му филми са “Списъкът на Шиндлер”, “Роб Рой”, “Бандите на Ню Йорк”, “Мисията”, “Небесно кралство”, “Твърде лично” и “Междузвездни войни”.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино