Лияна разкри тайните си за здраве и красота

Певицата вае секси тяло и по време на карантината

Фолк звездата Лияна разкри как поддържа перфектната си форма и здраве, дори по време на принудителната социална изолация. 39-годишината красавицата, която от години е известна почитателка на спорта и здравословното хранене, сподели в дълъг пост в инстаграм своя режим на тренировки и начин на живот по време на карантината.

„Когато стоенето у дома ти подейства като мотивация!И така...Хранех се по- добре(по- здравословно), научих се да готвя, всичко онова, което да подари здраве на тялото ми, както и красота! Прочетох доста литература, за това, как и с какво е хубаво да се храним- за оптимално здраве и , за да създадем един устойчив и дългосрочен имунитет.. Нищо не става за ден- два! Иска се търпение и постоянство! Реших да не се меря, да не си поставям срокове..просто слушах организма си! Тренирах толкова, колкото ми позволяваха силите.. Бягах на пътека, включвах леки тежести, започнах малко повече натоварвания за крака и долна част.. Ако ми липсваше уред- ползвах подръчни средства. Нямаше извинение, с което да си спестя тренировка.

Но, преди всичко мислех за здравето си, тоест - промених всичките си вредни навици! Вредната храна е категорично изключена от менюто ми, просто защото искам да съм здрава! Цигарите, колкото и малко да бяха, също! Подстригах уморената си мноого дълга коса. Просто си дадох рестарт и мисля, че наистина здравето отвътре - личи отвън. Обичам Ви! Тази малка лекция е с цел, да Ви накарам да повярвате, че не е нужно да имаш ментор, фитнес гуру, нито ултиматум или срок, за да постигнете нещо, за което си мислите, че не ви достигат сили или средства! Силата е във Вас!”, сподели певицата.

Под снимката тя получи десетки комплименти за зашеметяващата си форма, на която биха завидели дори 20-годишните й колежки.

Коментари

Задължително поле