На 25 март 2019 да почерпят

С 2500 места разширяват Софийските гробища

Ирландският Джо Кокър скара Лечев и Графа в „Гласът на България“

Вълни от поезия на Фотев заляха Бургас

Петиция за отмяна на Брекзит надхвърли 5 милиона подписа

Искове срещу България за над 1,2 млрд. евро Най-големи са претенциите на енергоразпределителните дружества

Утре ни очаква слънчево време с максимални температури между 20 и 25 градуса

Шествие срещу ислямофобията и расизма в Нова Зеландия

Владимир Кисьов се е отказал да бъде кандидат на СДС за евроизборите

Странната ярост на Томислав Дончев Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще заседава вероятно в сряда

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 25 март 2019

ВМРО и „Атака“ отиват заедно на евроизборите Волен Сидеров нямал претенции да бъде сред кандидатите на евентуалната коалиция

До 2 г. е готов първият нов боен кораб Проектът е за два кораба, като общата му стойност е почти 1 млрд. лв

Адвокат Михаил Екимджиев: Цветан Цветанов е тежък рецидивист по отношение на апартаментите

Проф. Михаил Константинов за евроизборите: Отива се към битка, която се води на непочтен език

Ловно-рибарското дружество в Елена чества 120 години Киноложка и трофейна изложби и ловен събор са част от празничните прояви

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Навършват се 120 години от основаването на Ловно-рибарското дружество „Сокол-1899“ в Елена. По този повод сдружението е подготвило програма за тържественото отбелязване на годишнината, която включва интересни събития от месец май до месец декември. За подготовката и организацията на честването е изграден Организационен комитет с председател Тихомир Кузманов, председател на СЛРД „Сокол-1899“ и негов заместник зам.-председателят на сдружението Симеон Кънчев. В организационния комитет са включени Йордан Йорданов, Стоян Стоянов, Димитър Ковачев, Йовко Спасов и Димитър Добрев – съответно, председатели на ловните дружинки в Дрента, Буйновци, Яковци, Разпоповци и Тодювци, Сашо Топалов, Иван Ботушанов и Тодор Тодоров – членове на дружинките в Яковци, Буйновци и Разпоповци.

Големият ловен събор ще бъде на 3 август от 10 часа на Неювската поляна.На 4 май на язовир „Палици“ ще се проведе детски турнир по риболов под надслов „Детето риболовец живее без дрога“, организира се съвместно с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.

Снимкова и трофейна изложба под надслов „Природа, родолюбие, красота“ ще бъде открита на 20 май от 16 часа в зала 101 в сградата на общинската администрация.
Киноложка изложба, организирана съвместно с Ротари клуб в рамките на Ден на лова и отмората в Еленския балкан, ще има на 15 юни в парка на комплекс „Тихия кът“.
Състезанието по ловна стрелба е на 29 юни от 8 часа на ловното стрелбище на СЛРД „Сокол-1899“.

Голяма ловна вечеринка ще върне спомените за вечеринките в Елена от едни стари времена. Тя ще бъде на централния площад на града на 13 декември.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.