„Логан“ има амбициите на сериозна драма

Това е последната изява на Хю Джакман в ролята на мутанта

Австралийският актьор е решен да приключи с този образ

26-11Първите кадри от премиерния комиксов екшън “Логан” на режисьора Джеймс Манголд вдъхна надежди на много хора, че третият самостоятелен филм за Върколака най-накрая ще предложи нещо интересно.

Официалната информация е, че звездата Хю Джакман ще влезе в ролята на мутанта Върколака за последен път. От дълго време австралийският актьор е решен да приключи с този образ и окончателно да премине към следващата фаза от кариерата си.

Крехките надежди за филма са били подсилени след първите обнадеждени реакции на зрители, които са присъствали на прожекция на кадри от “Логан”. Показаният материал е описан от експертите като суров, безкомпромисен, кървав и тъжен уестърн, далеч от всичко, което сме виждали на кино във вселената на “Х-мен”. Сега “Логан” ще може да бъде оценен и от българските зрители.

Хю Джакман разви своята кариера и благодарение на ролята на Върколака, за която влезе в безупречна физическа роля. Релефната мускулатура на австралийската звезда се превърна в една от запазените му марки. Той също се надява, че “Логан” ще бъде различен и специален комиксов филм, който ще остане в историята на жанра.

Освен Джакман във филма участват още Патрик Стюарт, Бойд Холбрук, Стивън Мърчант, Дорис Моргадо, Елизабет Родригес, Ричард Е. Грант, Дафни Кийн, Ерик Ла Сал и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино