"Локомотив" Пловдив изгони двама свои юноши, снимали се в порноклип с 15-годишна

Ръководството на "Локомотив" (Пд) изгони двама футболисти от участващата в Елитната юношеска група до 18 години своя гарнитура заради уронване на престижа на клуба. От лагера на "черно-белите" от "Лаута" бе обявиха официално имената на своите "герои", замесени в скандал с порноклип с участието на трима юноши и 15-годишна ученичка от пловдивско училище, но според хора от клубната кухня сред тях е и юношески национал, а другият е по-малкият брат на бивш младежки национален вратар, подвизавал се за кратко и в "Локомотив" (Пд).

Непълнолетните си спретнали оргия в хотел SPS в жк "Тракия", където мъжкият тим на "Локо" (Пд) по традиция отсяда преди домакински мачове, за капак решили да се похвалят с груповия секс, като качили порноклипа в интернет. На кадрите се вижда, че момичето е във видимо нетрезво състояние, а през това време двама от юношите на 17 години се забавляват с нея, докато третият само наблюдава отстрани. Според запознати каченият в интернет видеоклип е само един от трите, които били снимани преди няколко месеца.

"Вчерашният ден (14.12) бе белязан от равенството на Локомотив със Славия (1:1). Късно вечерта станахме свидетели на нещо необичайно за локомотивската общност. Вместо анализи на играта на Мартин Камбуров и компания, сайтовете "гръмнаха" с видео, в което участват двама юноши от школата на Локомотив. Видео, което ясно погазва ценностите и престижа на клуба. Ценности, предавани от поколение на поколение. Престиж, които е граден в продължение на 90 години. Тези юноши на клуба вече не са част от Локомотив Пловдив. Цялото ръководство на Локомотив осъжда постъпките на момчетата и заявява нулева толерантност към подобни бъдещи постъпки, които уронват престижа на клуба!", се казва в позицията на "Локомотив" (Пд), публикувана в официалния сайт на клуба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена