"Локо" (Пд) задържа македонски треньор

Македонският специалист Михайло Шекеровски, чийто договор изтича на 31 декември (събота), ще остане кондиционен треньор на "Локомотив" (Пд) и след Нова година. Новият договор на Шекеровски ще бъде до 30 юни 2018 г., като всички детайли по него са вече уточнени и остава само да бъде парафиран преди старта на зимната подготовка на "черно-белите" от "Лаута".

Македонецът ще бъде един от четиримата помощници на старши треньора Едуард Ераносян заедно с Христо Колев-Бащата, Александър Тунчев и новопривлечения Стоян Колев, който ще се занимава с вратарите в мъжкия тим.

Михайло Шекеровски беше един от двамата на "Лаута", чиито договори изтичат на 31 декември, но ръководството на "Локомотив" (Пд) се надява да задържи освен него и защитника Павел Виданов. Той е дал дума на собственика Христо Крушарски, че остава в отбора, ако не успее да си уреди изгоден трансфер в чужбина по време на зимния трансферен прозорец.

Ераносян иска да задържи освен Виданов и 15-годишния суперталант от детско-юношеската школа Ияд Хамуд, който няма да ходи за пореден път на проби на Острова, откъдето сега има покана от подвизаващия се в Премиър лийг "Мидълзбро", а ще започне зимна подготовка с "Локо" на "Лаута".

Коментари

Задължително поле