Лоша карма преследва Холивуд

Изневери и зли сили носят нещастия в личния живот на любимите актьори

Лоша карма в любовния живот преследва най-популярните имена в Холивуд. Въпреки че имат голям опит в сватбите и връзките, актьорите от малкия и големия екран са в плен на законите на Вселената, според които получаваш това, което даваш.

Именно лоша кармична енергия стои в центъра на едни от най-големите и най-шумните раздели в Холивуд. Такъв е случаят със супердвойката в живота и на екрана Брад Пит и Анджелина Джоли. Новината за техния развод  стана най-дискутираната тема в публичното пространство за секунди, а броят на причините за него постоянно набъбва.

Джони Деп и Амбър Хърд не остават по-назад от Бранджелина по медийно внимание и шокиращи разкрития, довели до разрухата на техните отношения. Влюбените гълъбчета издържаха само една година заедно, преди да завалят грозни обиди и обвинения за домашно насилие. Сред причините била и лошата енергия, която през годините обсебила звездата от „Карибски пирати“, твърдят запознати.

Известната холивудска двойка Деми Мур и Аштън Къчър също е жертва на тъмно проклятие, тъй като на пръв поглед перфектните им взаимоотношения рязко започват да се влошават. Само за няколко месеца актьорите спретват един от най-шумните светски разводи, а причината далеч не е само разликата в годините им.

 

Всичко се връща на Бранджелина

Една от главните причини за провала в отношенията като съпруг и съпруга между Брад Пит и Анджелина Джоли е лошата карма, която ги преследва още от началото на романтичната им приказка, твърдят запознати.

Любимците на Холивуд започват своята бурна афера още във времето, когато официалната съпруга на русокосия мачо бе друга известна актриса - Дженифър Анистън. Според близки до звездата от „Приятели“ Джоли целенасочено се опитвала да открадне мъжа й и всячески се предлагала на Пит на снимачната площадка на „Мистър и Мисис Смит“. Тя успява да вкара Брад в леглото си и това дава начало на тяхната връзка, но също така им навлича гнева на съдбата. Откраднатата любов ги обрича на шумна и драматична раздяла.

И така повече от 10 години по-късно скандалният развод е факт. Анджелина е впрегнала армия от най-влиятелните адвокати в света в битката за надмощие срещу бившия си благоверен. Засега тя е получила пълно попечителство над децата и Брад ще може да ги вижда единствено под наблюдението на специалист, защото бил агресивен към тях, твърди звездата.

 

Тъмна енергия между  Джони Деп и Амбър Хърд

В края на май тази година стана ясно, че актрисата Амбър Хърд желае да се разведе с талантливия си съпруг Джони Деп. Въпреки привидно щастливите отношения между двамата любимци на Холивуд красавицата пожела да й бъде издадена ограничителна заповед срещу съпруга й и го обвини в домашно насилие.

Това шокира феновете им и тръгнаха слухове, че изненадващите проблеми в семейството били провокирани от странните занимания на Деп, който доказано бил чудак. Именно те му навлекли лоша карма и отдалечили възлюбената му от него. Сред необичайни му практики бил фетишът към женски дрехи, както и непреодолимата му нужда да колекционира кукли Барби, облечени в най-новите модели на популярни дизайнери.

В течение на бракоразводния процес обаче Хърд оттегли твърденията си и двамата успяха да се споразумеят. След това Амбър публично заяви, че ще дари 7 милиона от спечелената сума за благотворителност. Тя не искала нищо от мъжа си заради кармата, която щяла да си навлече.

1EED3BC4

 

Кабала срещу Деми Мур и Аштън Къчър

Любовната идилия между холивудската икона Деми Мур и младия талант Аштън Къчър продължи малко по-малко от пет години. През цялото време феновете на двойката бяха сигурни, че връзката им е повече от идеална въпреки голямата възрастова разлика от 16 години. А главната причина да са в пълна хармония било духовното им извисяване.

Двамата се венчават през 2005 г. на специална церемония, вдъхновена от мистичната традиция кабала. Актьорите са видни нейни последователи и вярвали, че точно тя ще им помогне да запазят любовта си вечно. За съжаление обаче се е получил точно обратният ефект и духовното начало не сработило.

Похотливата същност на Аштън Къчър си казала своето, особено след като стана ясно, че актьорът е изневерил на Мур с гаджето на техния колега Скот Истууд.  След официално признание  за това дори сеансите по кабала не помогнали на двойката да върне доверието и искрата в отношенията си, а провалената духовна връзка останала в миналото.

20-3

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица