„Лудогорец“ громи с 15:0

„Лудогорец“ победи с 15:0 третодивизионния „Евроколеж“ във втората си лятна контрола. Мачът се игра в Смолян, където в петък „орлите“ разгромиха местния „Родопа“ с 8:0.

Дебют при мъжете направи още един от големите таланти във футболната академия на шампионите – Цветослав Петров. Той дори се разписа в 23-ата минута. Друг от младите футболисти на „Лудогорец“ – Денислав Александров, също вкара гол за разгромния успех. Върджил Мисиджан обаче се отчете с хеттрик, а Джонатан Кафу и Клаудио Кешерю забиха по два гола. Останалите попадения бяха дело на Вандерсон, Густаво Кампаняро, Жоао Пауло, Лукас Саша, Жуниор Кишада и Хосе Паломино.

С мача срещу „Евроколеж“ приключи първият подготвителен лагер на „Лудогорец“. В понеделник отборът заминава за Австрия, където ще остане до 3 юли. Именно в първия ден от седмицата тима от Разград ще научи името на своя съперник във втория предварителен кръг на Шампионската лига. За първи път в историята български първенец ще бъде поставен в жребия до плейофите за влизането в групите, включително.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ