„Лудогорец“ губи вратар за дербито

Сериозен удар върху „Лудогорец“! Шампионът на България почти сигурно загуби титулярния си вратар Ренан Дос Сантос за дербито с ЦСКА. Стражът е изпитал болки в адукторите преди реванша със „Зрински“ (1:1) в Лига Европа. Поради тази причина се наложи на пожар да влезе резервата Хорхе Броун.

Ренан ще мине медицински изследвания, за да се изясни състоянието му. Почти сигурно пропуска домакинството на „червените“ в неделя.

Така под рамката на вратата ще бъде отново Броун. Той допусна грешка срещи „Зрински“. Тя може да се дължи и на факта, че Броун няма официални мачове за „Лудогорец“ от месец май. Тогава стражът пази в три мача, като всички завършиха наравно. Единият от тях бе именно срещу ЦСКА (0:0).

Освен за своята врата, „Лудогорец“ трябва да мисли и за противниковата, ако иска да стопи разликата от ЦСКА. А именно головете липсват на тима от Разград в последните двубои.

„Арогантни сме и не оценихме победата – каза треньорът на тима Пауло Аутори след мача в Босна. - За да се спечели мач с повече голове, трябва да вкарваме. Класирахме се напред в Лига Европа, но това не е достатъчно.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ