„Лудогорец“ започна с 0:3

Юношите на „Лудогорец“ загубиха с 0:3 от „Арсенал“ часове преди мача на първите отбори в Шампионската лига. „Артилеристите“ пречупиха селекцията на треньора Юри Васев, като два от головете им паднаха в последните 10 минути на двубоя, а ударите към вратата бяха 20:2. Талантите на „Лудогорец“ остават на последното място в групата с 0 точки. „Арсенал“ е втори с 4.

Ден по-рано президентът на английския тим сър Чипс Кезуик бе домакин на официалната вечеря преди домакинството на „Лудогорец“. На събитието присъстваха един от собствениците на тима от Разград Кирил Домусчиев, президентът на клуба Александър Александров и изпълнителният директор Ангел Петричев. Срещата се проведе в стилния ресторант Diamond club, намиращ се на стадион „Емирейтс“.

В същото време гигантът в спортните медии ESPN посвети материал на голямата звезда на българския шампион - бразилеца Джонатан Кафу.

„Той винаги се е стремял да копира Неймар, но дори суперзвездата на „Барселона“ би бил горд да отбележи някои от попаденията му този сезон - пише ESPN. - Първото бижу дойде срещу „Цървена звезда“ през юли. Тогава Кафу направи за смях защитата и вратаря - размина всички, все едно беше Лео Меси. На реванша в Сърбия седмица по-късно бразилецът заби още по-впечатляващо попадение, като дриблира покрай петима съперникови играчи, преди да насочи кълбото в горния ъгъл.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ