"Лудогорец" на война с ЦСКА и "Левски"

"Лудогорец" обяви война на ЦСКА и "Левски". Без да назовава имена, ръководството на "орлите" атакува, че им е писнало "да са дежурната дъвка", когато някой се чувства ощетен. Факт е обаче, че "Лудогорец" спечели с 2:0 на "Армията" с поне един гол от засада. А при 0:0 "Левски" претендира за дузпа, определена като очевидна при видеоповторенията.

"На фона на убедителното представяне на отбора и добрата работа на спортно-технически щаб упорито се насажда тезата, че победите се дължат на съдии, а не на качеството - пише в декларацията. - Да се чуди човек как "Дунав" гони евроквота, а е най-ощетяваният отбор с най-ниските заплати. Явно в Русе знаят рецептата как се прави отбор, който може да бие "Лудогорец" в Разград."

В декларацията се натъртва, че съдийски грешки има и в Шампионската лига, и на световни първенства. "Лудогорец" обаче не казва имена в следващата си атака: "Футболни босове, които измисляха схемите във времето, когато германската марка бе актуална валута, сега се правят на херувимчета, но не спират да пращат заплашителни есемеси. А "Лудогорец" им е дежурната дъвка."

Не е ясно кой от критиците си визират от Разград с намека за германски марки. Спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров, който повече от 8 години с успех игра за "Мюнхен 1860" и печелеше марки? А може би Гриша Ганчев от ЦСКА, Венцеслав Стефанов от „Славия“ или някой от онези, срещу които в годините клубът написа декларации.

За сметка на това „Лудогорец“ изяснява друго – разградският отбор бил ощетен срещу "сините", а не обратното...

В същото време ЦСКА пък обяви билети с цени максимум 12 лева за двубоя с шампиона в неделя от 20 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ