„Лудогорец“ отказва „Марибор“ още в Разград

Българският шампион „Лудогорец“ ще се опита да откаже „Марибор“ още в първия мач между двата тима в плейофите на Лига Европа. „Орлите“ са домакини, а след седмица гостуват в Словения.

„Най-хубавият сценарий е да си решиш нещата още в първия двубой – каза Стойчо Стоев, треньор на „Лудогорец“. - Ние сме с нагласата, че имаме два мача. Нагласата ни е такава, че трябва да се представим доста убедително. Класата на „Марибор“ е по-голяма от на уелския ТНС". Трудно е с две думи да се опише играта им, но се представят силно и в двете фази. Имат добри футболисти“.

Треньорът на "орлите" обяви, че е разговарял с играчите и им е казал да бъдат спокойни в мача.

"Надявам се да няма напрежение – добави Стоев. - Играчите трябва да са спокойни и уверени, както и да изпълняват нещата, които сме говорили. Съставът е избистрен. Доста време наблюдаваме „Марибор“. Футболистите са запознати със силните и слабите им страни“.

Жоржиньо, една от новите звезди на "орлите", заяви, че елиминирането на словенците е задължително, защото целта е класиране за групите на турнира.

„Работим, за да постигнем това", разкри той и изрази благодарността си към всички, които са му гласували доверие да играе в шампиона на България.

Коментари

Задължително поле