“Лудогорец“ показва поляка преди мача

„Лудогорец“ ще покаже най-новата си придобивка пред пълен стадион. Полякът Яцек Горалски мина успешно медицински тестове в Разград и подписа договор с клуба за 3 години. Дефанзивният халф пристига от „Ягелония“. Там полякът е вкарал три гола в 57 мача за последните 3 сезона.

Ръководството на „Лудогорец“ ще представи Горалски пред феновете си малко преди началото на реванша срещу „Апоел“ (Беер Шева). Почти всички билети са продадени и целта е новият да получи веднага представа за атмосферата. Очаква се Горалски да се конкурира за титулярно място в състава най-вече с капитана Светослав Дяков. И ако го измести, то 11-те на „Лудогорец“ ще са само от чужденци.

В същото време тимът от Разград е фаворит на букмейкърите да победи „Апоел“. Според различните компании коефициентът за домакински успех е между 1,7 и 1,8. Но ставките сочат отбора от Беер Шева като фаворит за продължаване в плейофа на Шампионската лига. За краен успех на „Апоел“ котировките варират между 1,2 и 1,3. Причината е, че израелците спечелиха с 2:0 първата среща.

Георги Дерменджиев, треньорът на „Лудогорец“, няколко пъти натърти, че нищо не е решено. И припомни как преди година тимът му е завършил 2:2 у дома с „Цървена звезда“. А на реванша „Лудогорец“ губеше с 0:1, но накрая спечели с 4:2 и триумфира по пътя към груповата фаза на най-големия клубен турнир.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ