Луис Енрике след поредната победа на ПСЖ: Ние сме несъвършени

Пари Сен Жермен победи Рен с 3:1 в мач от шестия кръг във френската Лига 1 и са лидери с 16 точки. Рен е на осмо място със 7 точки.

Попадение на Маркиньос в петата минута беше отменено заради засада, но с два гола на Брадли Баркола и един на Кан-ин Ли отборът на Пари Сен Жермен стигна до трите точки. Рен намали изоставането си на 1:3 в 75-ата минута. Арно Калимуендо бе точен от дузпа.

Старши треньорът на шампионите Луис Енрике очаква с нетърпение отборът му да се изправи срещу Арсенал в Шампионската лига след победата над Рен. "Получи се много интересен мач от самото начало. Имахме много положения. Вкарахме три гола, но можехме да отбележим повече", коментира Енрике пред BeIN Sports.

"Шампионска лига? Ще играем срещу друг фаворит - Арсенал. Това ще бъде стимулиращ мач и ние ще се подготвим добре", добави испанският специалист.

"Баркола беше на правилното място да отбележи гол, като един умен нападател. Наистина ми хареса представянето му. Той ни даде постоянство и държеше топката, когато имахме нужда от него", каза още наставникът на Пари Сен Жермен на пресконференцията след двубоя.

"Той е много интелигентен. Удоволствие е да имаме футболисти с такова ниво и манталитет", продължи Луис Енрике.

"Футболът не е справедлив към нас. Опонентите ни създават много малко положения срещу нас, но стигат до статични положения и вкарват. Ние сме несъвършени и никога няма да бъдем", завърши Енрике.

Пари Сен Жермен ще се изправи срещу Арсенал в мач от Шампионската лига в Лондон във вторник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят