Лукс и високи технологии за лова и риболова показват в Международен панаир Пловдив

Луксозни и високотехнологични новости, които превръщат хобито на хиляди българи в уникално преживяване, ще могат да се видят от 29 март до 2 април на изложбата "Природа, Лов, Риболов 2017" в Международен панаир Пловдив. Ултрамодерна яхта за морски риболов е един от експонатите, дебютиращи на форума, наред със специални плавателни съдове за язовири. Любителите на екшън риболова върху лед, на зимния лов и туризъм ще видят за първи път техника, заменяща кучешкия впряг на шейната. Суперлекият влекач се движи върху сняг и блата и тегли до 250 кг.

Нови изделия пък правят все по-комфортни и зелените ваканции сред природата, а сред тях е мобилна баня с устройство за затопляне на водата, който се използва в къмпинги, каравани и кемпери. За оцеляването в диви местности помагат тактическите ножове, които са важна част от екипировката при пътувания, експедиции, лов и риболов. Имат остриета от специална стомана и множество допълнителни функции. Първоначално са правени за командоси, агенти и космонавти, но днес се произвеждат масово от оръжейните фирми и са достъпни за всички. Тези изделия ще бъдат показани за първи път редом с ножовете за подводни гмуркания. Луксозните и много скъпи принадлежности за ловци са сред изненадите на изложбата, а в същия висок клас попада и сафари дестинациите в Африка.

Участниците в "Природа, Лов, Риболов 2017" предлагат широка спектър от оборудване - лодки, високо проходими АТВ и УТВ, оръжия, муниции, въдици, макари, примамки, облекло, обувки, аксесоари, оптически и навигационни уреди. В проявата ще се включат държавните горски предприятия, Изпълнителната агенция по горите, Съюзът на ловците и риболовците в България и други сдружения, свързани с ловния и риболовния туризъм, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на околната среда.

Коментари

Задължително поле