Лъвовете да се вслушат в гласа на интуицията си, Везните жънат успехи в материално отношение - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Неочаквано, но значимо обществено събитие ще промени плановете ви. Въпреки това сте спокойни и в отлични отношения с вашите колегите си, а те ще ви върнат увереността и активността. Добре е да избегнете запознанствата. При неотложни делови срещи и разговори бъдете внимателни в претенциите си, за да не си създадете проблеми като оставите погрешно впечатление в събеседниците си. Личните отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си, сте поканили приятели на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимната си половинка, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, които не са взаимно желани.

ТЕЛЕЦ

Помощта на влиятелни хора ви дава шанс да направите по-бързо крачката към професионална стабилизация. Докажете им, че заслужавате подкрепата им, като изявите интелекта си. На работното место се справяте с всичките си задължения. Не отказвайте на колегите си да ви помогнат, ако работата ви натоварва или ако не е по силите ви. Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата си, днес го сторете, за да изживеете незабравими сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Не се противопоставяйте категорично и агресивно на мнението на вашите колеги. Днес няма как да ги убедите да приемат вашето становище по предприетите промени, които искате да преустановите. Постарайте се да не планирате инвестиции. Вглъбете се в работата си. Ще се справите успешно с всичките си задачи. Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви до късните вечерни часове. Обърнете внимание на семейството си. Не бързайте да заспивате, въпреки умората и си доставете нужните ви за разтоварване сексуални наслади.

РАК

Успехът е с вас през целия ден, ако не взимате крайни решения. Не се опасявайте, че може да не изпълните планираните задачи. Начинанията са успешни и ще ви донесат приходи и нови предложения. На работното място бъдете внимателни. Всеки опит да се заяждате, да критикувате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда и вреди на авторитета ви. Вечерта сте без желание за срещи с любимите си хора. Все пак не ги забравяйте, особено ако целта ви е да създадете семейство. Любовта и сексът са най-доброто лекарство против напрежението от изминалия ден.

ЛЪВ

Вслушайте се в гласа на интуицията си. Начинанията ще бъдат успешни, но не бързайте да поставяте началото им сутринта, а изчакайте следобеда. Приходите са ви гарантирани. Не самохвалствайте и не дразнете хората от обкръжението си като изтъквате постоянно успехите си. Днес ви очаква романтична среща, но съществува опасност да съсипете приятните мигове, ако сте ядосани от случващото се в държавата и все още не се чувствате свободни да взимате решения. По-добре е да се откажете от намеренията за сексуални изживявания.

ДЕВА

Професионалните ви планове ще се развият според вашите очаквания. Усилията ви да приключите задачите си до края на работния ден ще бъдат оценени. На работното си място не прекалявайте с претенциите към вашите колеги и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си и рискувате да си създадете врагове. Не разчитайте на нови любовни победи, които са привидни и скоро ще се окажат разочароващи. Семейните жени да не изневеряват.Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от импулсивен секс и изчакайте да се влюбите отново, може би още днес.

ВЕЗНИ

От сутринта за изненада на всички се оказва, че жънете успехи в материално отношение, които ще ви донесат неочаквано високи приходи. Оптимистичната нагласа ви носи полза. Професионалните ви успехи са причината за завистта на вашите неприятели, които правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете упорити! Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимната половинка, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с ваши приятели, които само чакат да ви навредят, въпреки че демонстрират добро отношение.

СКОРПИОН

На всички творци и хора на изкуството денят обещава успешна изява, дори и възможност да уговорят представянето си и зад граница. Не е добър за търговска дейност. Преместването на нова работа е успешно, а заплащането е съгласно вашите мечти. Полученото признание изисква да се доказвате постоянно пред новия си работодател. Скъпи дами, пригответе се за усложнения в личния живот. Не реагирайте болезнено на критичните забележки по ваш адрес, отправени от близките ви. Отдайте се на приятни романтични мигове и сексуални удоволствия с интимния си партньор.

СТРЕЛЕЦ

Не споделяйте плановете си пред непознати, които са дошли да посетят ваш колега, но той не ви ги е представил като доверени хора. Не се знае къде ще стигне информацията. Бъдете предпазливи. Задълбочете се в задачите си успехът ще бъде с вас. Ще се справете успешно с трудностите както винаги, но малко по-бавно. Денят е идеален за хармонизиране отношенията с брачния партньор, но не трябва да сте прекалено настойчиви за изясняване на отношенията си. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимия си за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Неочаквана промяна в програмата ви за този ден ще се отрази негативно върху работата ви. Бъдете решителни и непреклонни в мнението си при разговори за сътрудничество. В професионално отношение не се надявайте на печеливши делови предложения. Ако сте планирали такива разговори не допускайте да ви измамят. Не изневерявайте, ако сте семейни, мили дами или пък ако сте обвързани в сериозна връзка, защото разочарованието на половинката ви може да стане причина за раздяла и душевни страдания. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ

Осъществете непланираните делови срещи. Не критикувайте колегите си и не прекалявайте с изискванията си, за да не пропуснете вашите успешни изяви и шанс да осъществите плановете си. Бизнесмените да избягват инвестициите, ако нямат гарантирана бъдеща печалба, а също и ако се налага да теглят кредит за участието си. Вечерта изживейте приятни мигове у дома. Колкото по-бързо се приберете при любимия, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимния си партньор, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Потърсете причината, за да се чувствате щастливи.

РИБИ

На работното място ще се справите с лекота с трудностите, но отношенията ви с ваш колега се променят в негативна посока. Успявате, ако работите с сферата на финансите и сте отговорни. Не допускайте разногласия с партньорите си. Избягвайте начинанията и работа с други хора. Внимавайте при провеждане на делови разговори. Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимите си хора. Пригответе приятна изненада, романтична обстановка и обградете с обич интимния си партньор, за да се отдадете на пълноценен секс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп