Министър Маринов: Нямаме официална информация за инцидента във Великобритания

Турция може да закупи нови комплекси С-400 от Русия

Прокуратурата предаде на съд мъж, причинил смърт на пътя

Отварят за гражданите буферния паркинг на метростанция „Стадион Васил Левски“

Славея Сиракова отлага сватбата

Гуна Иванова снима клип с Брас Бенд Сандански Събраха македонски песни във фолклорна китка

Петима отиват на съд за трафик на мигранти от Турция към Западна Европа

Изящен фамилен орган от началото на 19 век дариха наследници на Варненската опера

Главният прокурор: Протестите срещу кандидатурата на Иван Гешев са опит за политически натиск

Остро въглеоксидно отравяне е причината за смъртта на майка и син в Търговище

Министър Петков: Пенсиите може да нараснат и с повече от планираното

Държавата направи много, за да намали нелегалната търговия на тютюневи изделия в България Интервю с Мила Маречкова, управител и директор Маркетинг и търговия в Бритиш Американ Табако България

66-годишен пострадал при срутване на плоча при ремонт

Мъж се самозапали пред агенцията за бежанците на ООН в Женева

Лъчезащитни жилетки от Израел получиха медиците от МБАЛ „Света Анна“

Последно поколение и най-висок клас лъчезащитни жилетки ще предпазват лекарите от МБАЛ „Св. Анна“ от вредните рентгенови лъчения. Дарението на стойност над 10 000 лв. бе направено от президента на „Оркид Гардънс“ Офер Миретцки по инициатива на почетния консул на Израел във Варна проф. Красимир Методиев.

Той съобщи, че скоро ще бъде доставен и реанимобил за здравното заведение, което обслужва спешните травматични случаи от цяла Североизточна България. Дарителят Офер Миретцки е сред най-активните участници в международните практически семинари, които консулът организира във Варна. По негова идея предстои представител на „Св. Анна“ да посети водеща израелска болница, за да се запознае с организацията и управлението на специалните звена за комуникация с дарители.

„Това е добра и утвърдена в Израел практика, която позволява на болниците да се презентират пред фирми и институции“, коментира проф. Методиев. „Благодаря за този пореден жест на съпричастност към нашия екип“, каза изпълнителният директор на „Св. Анна“ д-р Николай Коларов. Той увери, че болницата е готова да поеме традиционния летен наплив от пациенти с различни травми, част от които са чужденци, избрали да почиват по Северното Черноморие.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.