Любовна драма за Рибите и ново приятелство за Близнаците - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Натоварени сте с много работа. Въпреки че деня е почивен, ще се справите със задълженията си. Подкрепете ваш възрастен роднина, който иска помощ от нас и ще увеличите личните си доходи. Възникналите проблеми ще ви наложат да реагирате веднага. Не подценявайте добрата организация и дисциплина на вашето работно място. След напрегнатия работен ден, вечерта очаквайте романтично приключение. Ще срещнете хора, сред които може да се окаже вашия спътник в живота. Не бързайте с интимните мигове, за да не се окаже, че не е очаквания принц от приказките и да останете разочаровани.

ТЕЛЕЦ

На работното си място не бъдете прекалено активни в този почивен ден, но може да прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис през следващите дни, въпреки че Меркурий е ретрограден. Отделете време за себе си и вечерта си останете у дома. Имате право както на почивка, така и на посещения и гостуване на ваши приятели, което ще ви освободи от напрежението. Напрежението през деня ще се отрази на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с тях. Не ги разочаровайте.

БЛИЗНАЦИ

Ако в почивния ден решите да разчитате на чарът и умението си да общувате печелите нови приятели. Имате възможност да подобрите финансовото състояние и обществената си позиция, но с разум, а не с емоция заради ретроградния Меркурий. Ако сте създали проблеми на работното място, промените, които предприемате, са за ваше добро и не допускат колебание. Денят ви е напрегнат. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и липса на желание да ги изслушате. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

РАК

Справяте се отлично от сутринта в почивния ден, въпреки че никак не ви се работи, а професионалните ви успехи ще станат причина за клевети от страна на вашите колеги, но и за компромиси от ваша страна, защото сте ги предизвикали. Приятната новина е, че благоприятните промени, започнали днес, ще ви следват през цялата седмица. Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие е с цел да получите нещо, приемете, че ще сексът с партньора ви няма да му достави удоволствие.

ЛЪВ

Във ваша полза е в почивния ден да се усамотите и да направите оценка на постигнатото, съгласно изискванията на Уран и на ретроградния Меркурий. От значение е да осъзнаете собствените си грешки и да ги отстраните. Ако сте достатъчно предпазливи и се вслушвате в съветите на вашите колеги, може да ви изненадат с предложение за допълнителна работа и последващи удовлетворяващи ви приходи. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате непременно интимния си партньор в леглото, за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

ДЕВА

Справяте се със задълженията си с лекота, но в почивния ден е от значение да приключите с битови проблеми. Не ги пренебрегвайте. На работното си място, отхвърлете задачите си до обед. След това се заемете с начинанията. Очаквайте финансови постъпления, но и липса на успех в деловите разговори. Осъзнайте собствените грешки. Неочаквана разправия в семейството ви ще се превърне в скандал с размяна на взаимни обиди, които ще наранят и вас и партньора ви. Естествено е чувствата ви да охладнеят. Не се надявайте на сдобряване в леглото, както се случва често в семейството ви.

ВЕЗНИ

Не се подавайте на емоцията, за да не развалите отношенията си с вашите колеги. Денят е почивен и позволява отлична изява на работното място, дори и ако се опитват да ви пречат и да ви разсейват. Бъдете предпазливи в обещанията, свързани с работата ви и при съставянето на дългосрочни планове, въпреки че успехът е с вас. Възможни са емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове, заради тлеещата у вас безпричинна обида.

СКОРПИОН

Във ваша полза е да планирате така този почивен ден, че да не се преуморявате. В противен случай рискувате да се провалите заради разсеяност и допуснати грешки. Професионалните ви задължения може и да изискват да се заемете с работата си незабавно, но може да ги прехвърлите на вашите колеги. Не пътувайте! Не бива да искате от партньора си повече от това, което може да ви даде. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото, вместо да проявявате агресия.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и е изтъкан от напрежение, но ви дава възможност да прецените, кои са истинските ви приятели и на кои ваши колеги можете да се доверите. Бъдете внимателни в действията си и успехът е с вас. Не налагайте мнението си с агресия. Спокойният тон ще направи на околните по-силно впечатление. Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.

КОЗИРОГ

Очертават се важни срещи, които е редно да проведете, въпреки че деня е почивен и на които сте длъжни да говорите уверено. Очаквайте да ви се обадят делови партньори. Натоварени сте с много работа въпреки ретроградния Меркурий и почивния ден. Ако се наложи да разговаряте с началниците и колегите си, запазете спокойствие. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Подредете дома си. Не се сърдете, ако любимите ви хора проявят каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Успехът е с вас, въпреки че деня е почивен и трудностите, с които се сблъсквате. Замислете се над проблемите, свързани с професионалните ви планове и ги отстранете. Избягвайте разправия с колегите си, само защото са решили да са заядливи. По този начин не печелите власт или подчинение. Запознанство в романтична обстановка не е причина да градите веднага планове за съвместно бъдеще, защото не сте срещнали подходящия партньор. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви.

РИБИ

Отношенията ви с вашите колеги, близки и съседи са хармонични. Не ви съветвам, ако в почивния ден все още съществуват недоразумения агресивно да доказвате правотата си. Няма как да сте сигурни, че ако се подадете на нечии увещания да предприемете начинания, те ще са успешни заради странична подкрепа. Разчитайте на себе си. Не бъркайте любовта с привличането основано на общи интелектуални стремежи, защото след време може да се окажете обвързани с неподходящ партньор и да съжалявате, че вреди и на професионалните ви стремежи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп