Любовни романи на екрана и в живота Стрелите на Амур прелитат над снимачната площадка

Любовните афери между артистите на Холивуд са нещо обичайно. Трудно е да не се поддадете на емоциите, ако екранният ви любовник/любовница се играе от друга невероятно привлекателна филмова звезда. Нека си припомним някои от двойките от екрана, които пренесоха любовта си и в реалността.

Джони Деп и Уинона Райдър ("Едуард Ножиците")

Романтиката на 90-те сякаш е запечатана в усмивките и любовта на двама от най-големите в Холивуд. Тогава тя е на 19, той - на 27. Любовта им пламва, докато се снимат във филма "Едуард Ножиците“.

Заради Уинона Райдър, Джони Деп си татуира „Winona Forever“ на дясното рамо. Сигурно младият Деп тогава още не е знаел, че нищо не е forever и любовната им история в живота ще продължи само 3 години, но винаги ще остане интересна с наситеността и заряда си.

Рийз Уидърспун и Райън Филип ("Жестоки намерения"/"Секс игри")

The Way Of The Gun premiere

"Жестоки намерения" е една от култовите ленти на 90-те. Публиката я харесва и заради харизмата на двамата основни герои, в образите на които се превъплъщават Рийз Уидърспун и Райън Филип. Тогава те са млади, хубави и влюбени и то не само на екрана. По време на снимките Райън и Рийз вече са двойка (срещат се през 1997 г., на 21-ия рожден ден на Уидърспун).

Двамата се женят през 1999 г. - в годината на премиерата на лентата, но осем години по-късно се развеждат. Разбира се, актрисата е благодарна на този брак, от който има две красиви деца - дъщерята Ава и синът Дийкън. След раздялата си с Райън, Рийз щастливо се обвърза с Джим Тот.

Том Круз и Никол Кидман ("Гръмотевиците")

48-3

Актьорите се срещнаха във филма "Гръмотевиците" - Круз вече е добре известен актьор, а Кидман все още не е изиграла особено важна роля. "Привличането беше взаимно - казва Никол за първата им среща. - Той ми хвана ръката и аз почувствах как електричество премина през мен."

Романът им се развива бързо. Круз се развежда с първата си жена - актрисата Мими Роджърс, и прави предложение на Кидман.

През годините на брака Том и Никол осиновяват две деца, а опитите да имат собствено са безуспешни.

Бракът им приключи през 2001 г. Преди време в списание "New York" актрисата обясни, че все още й е трудно да говори за живота с Круз, тъй като днес е омъжена за голямата си любов – музиканта Кийт Ърбан, с когото имат две дъщери.

Арнолд Шварценегер и Брижит Нилсен ("Червената Соня")

48-4

Едва преди години Арнолд призна, че е бил с Бриджит малко преди тя да се омъжи за Силвестър Сталоун. Шварценегер уточни, че връзката им с Нилсен била много страстна и се случила в началото на любовната му история с Мария Шрайвър, за която след това се жени.

В автобиографичната си книга Терминаторът пояснява, че аферата между него и Бриджит пламнала през 1985г., докато двамата се снимали във филма “Red Sonja”.

Признанията на Арнолд дойдоха година след като Бриджит също намекна за бурната им връзка в собствените си мемоари. В тях тя твърди, че по онова време не е знаела за Мария.

Арни обаче смята, че аферата му с Бриджит била “най-глупавото нещо”, което е правил по време на брака си. "Беше ужасно – казва той. – Причиних невероятна болка на Мария и на децата.” Все пак това е било толкова отдавна, че вероятно раните са зараснали...

Аштън Къчър и Британи Мърфи ("Младоженци")

48-5

Аштън Къчър и Британи Мърфи правят чудесен дует в комедията „Младоженци“ и любовните им отношения започват тъкмо по време на снимките на филма. Възникналата между тях химия добавя допълнителна убедителност на лентата. Но връзката им не издържа на времето и продължава около година.

Що се отнася до слуховете дали в раздялата е замесено и трето лице, приятели на актьора тогава споделиха, че това е майката на Мърфи, която не само живеела заедно с дъщеря си, но и обичала да си вре носа във всичките й работи.

Медиите пък твърдяха, че на един купон Аштън срещнал Деми Мур и скоро зарязал Мърфи. Казват, че това силно разтърсило Британи и тя така и не могла да прежали Аштън, въпреки че след няколко години се омъжила.

Актрисата умира през 2009 година с диагноза пневмония и анемия, но смъртта й се превръща в една от най-големите холивудски загадки. Още повече, че след 5 месеца умира и съпругът й – отново от пневмония и анемия.

На снимачната площадка любов и разлъка споходиха Анджелина Джоли и Брад Пит, Камерън Диас и Мат Дилън , Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс, Хъмфри Богарт и Лорън Бакол, както и още куп холивудски знаменитости.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица