Любо Пенев отново скочи на БФС

Любо Пенев не пропусна възможността да се заяде с БФС. Причина за гнева му стана насроченият повторно мач срещу дебютанта в елита ЦСКА 1948 за 22 май. Първоначално ЦСКА получи служебна победа, тъй като апелативната комисия на БФС не уважи желанието на съперника за отлагане при много случаи на Ковид-19.
"Четири часа по-рано ни информираха, че няма да има мач - негодува Пенев. - Били сме на лагер, а това са разходи. Предвидил съм на 23 и 24 май играчите да заминат за родините си. Струва ни между 25 и 40 хиляди евро. Кой ще плати глобите на самолетните компании, когато трябва да променим полетите? В българския футбол продължаваме да се забавляваме и да ни е весело..Клубът, срещу който трябваше да играем, дори не се е обадил на ВАР, за да не идва на стадиона. Не разбирам как в решението на апелативната комисия пише, че не подлежи на обжалване, а да коментирам ли сега как е променено? Аз искам да си изиграем всички мачове, а не служебни победи."
Пенев призова БФС да позволи на всички желаещи да влязат на стадиона във финала за Купата на България срещу "Арса" в сряда. "Пълен стадион значи радост за народа. Как така СТК отнема, а не се съобразяват мненията  - продължи треньорът. - Но не искам да е един, два или десет процента."
На трибуните се очакват поне 15 000 фенове само на ЦСКА.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ