Люпко зачеркна Бодуров и Пинто

Люпко Петрович няма намерение да използва повече Николай Бодуров и Рубен Пинто. След нулевото равенство между ЦСКА и „Лудогорец“ сърбинът дори се разгневи на въпрос за двамата.

Защо да се връщат – попита Петрович. - Не правете интриги. Нека футболистите кажат защо са отстранени. Не търся нови играчи. Няма повече време за селекция. Тези, които не са доволни, нека да си ходят. Не искам да стават проблеми между играчите. В по-тежка ситуация сме, отколкото си мислят някои.“

Руснакът Денис Давидов не е отстранен от ЦСКА. Ръководството му е позволило да се прибере в Москва, защото има смъртен случай в семейството. Заради изоставане във физическата подготовка Давидов почти не е използван от „червените“ до момента.

С ремито ЦСКА нареди четири поредни мача без допуснат гол срещу „Лудогорец“. За последно тимът от Разград се разписа срещу „червените“ при 1:1 на „Българска армия“ през декември. От този двубой стартира серия от четири поредни ремита в първенството. В този период ЦСКА спечели веднъж за купата с 1:0.

В неделното дерби португалецът Тиаго имаше мачбол в края на двубоя, но пропиля чисто положение, с което ЦСКА можеше да се нареди сред лидерите. Точката пък направи „Лудогорец“ първи в елита.

Коментари

Задължително поле