Люси Иларионов: "Ритон" не ми платиха спечеления бас

Пълен или отслабнал, режисьорът е еднакво добър в секса, твърди любимата му Ани Хоанг

- Люси, кое провокира решението ти да се подложиш на операция, за да отслабнеш - суетата или здравословни проблеми?

- Уплашиха ме здравословните проблеми, които ме връхлетяха миналата година, малко преди да вляза във "ВИП Брадър". Трябваше да се подложа на изследвания, които показаха, че имам високо кръвно и диабет. Преди операцията пък разбрах, че имам още куп болести, като yвeличeн пaнкpeac и peфлyкc.

- Преди това беше отслабнал по време на участието ти в "Денсинг старс".

- За два месеца отслабнах с 40 килограма. Всъщност аз започнах да пълнея, когато престанах да водя активен живот след 30-годишната ми възраст.

- Ани, с Люси сте заедно от години. Правила ли си му някакви намеци, че трябва да отслабне?

Ани: Не, никога не съм го карала от отслабва. Аз си го харесвам всякак, за мен по-важното е да се разбираш с човека, с когото си. Той сам реши да се подложи на операция и аз, разбира се, го подкрепих. Дори след време да надебелее, аз пак ще си го харесвам.

- Сигурно след отслабването Люси е и по-подвижен в секса?!

А.: Люси винаги е бил подвижен в секса, така че не сме имали проблеми в леглото, дори когато беше пълен...

Люси: Е, тогава повече си лежах, сега съм суперактивен (смее се). Иначе мисля, че за Ани беше по-добре, като бях пълен, защото поръчвах по няколко блюда и тя, която е изключително злояда, опитваше оттук-оттам и нещичко ядеше. Сега тоталноотхвърлих от менюто си хляб, тестени храни, картофи, ориз, газирани напитки, сладко. Залагам на салати, пилешки и рибени супи.

- Ани, разбрах, че си била много притеснена по повод операцията на Люси?

А.: Бях неотлъчно до него - аз имах легло в неговата болнична стая. Бях притеснена, защото преди това в интернет с него видяхме как протича тази операция с изрязвания в стомаха. Плаках, докато я гледах, изплаших се, че ще го боли...

Л.: В болницата Ани ми беше основната медицинска сестра. След операцията престоях в клиниката 4 дни, после се преместихме в близък хотел. В болницата в Анкара им бях първият български пациент, още повече че ме придружаваше и телевизионен екип от bTV, който да отрази операцията, и може би лекарите гледаха на мен като на някаква звезда. След третия ден бях готов да стана и да се движа.

- Люси, сега с тази визия на подмладено снажно момче не ти ли се иска да се върнеш на сцената и като певец?

- Да, определено, дори вече записах песен - "Не си играй" на Калин Димитров, по мой текст, в която вокалите прави Ани. Много си харесвам новото парче. Предстои да снимам и клип към него. Сега първо ще снимам клип на Ани с един западен рапър, чието име още пазим в тайна.

- А кой ще режисира видеото, самият ти ли?

- Ще се доверя на Валери Милев, от когото винаги съм се учил, иначе вече имам идеи, които съм споделил с него. Миналата година се снимах в неговия филм "Код: Червено" (Code Red) с малка роля - играх 88-годишна бабичка.

- Имаш вид на добро и кротко момче, какъв си на снимачната площадка като режисьор - ядосваш ли се, крещиш ли?

А.: Люси е изключителен професионалист и това, което може да го ядоса, е, ако някой закъснее за снимки. Когато мен ме е снимал, никога след това не ме е похвалил, че съм се справила добре, за разлика от другите певци, не знам защо.

Л.: Ядосвам се, когато ми объркат плановете и всичко се обръща с главата надолу.

- Ани, преди време за един клип Люси те съблече гола, ти лесно ли се съгласи на това?

А.: Беше в наш клип с Крум, и двамата ни съблече.

Л.: Сценарият беше такъв, момиче и момче се срещат на морето, веселят се, вечерта са край огъня, пушат марихуана (никой обаче не забеляза това) и естествено, както обикновено се случва, сутринта се събуждат голи.

Таня Димитрова, хореограф:

Срещнах много щастливи българи в Америка

Родителите записват децата си на народни танци, искат да направя група и за тях, казва жената, която е оставила успешна кариера у нас, за да последва любовта си

- Таня, как минава един твой урок по български народни танци?

- Децата започват неделното училище в 9 ч., първо по-малките. След часовете се занимавам с тях, после продължавам с по-големите. Започваме със загрявка, броим на български, разговаряме. Първото, което децата научиха, беше нашата ръченица. Нещо, което всеки от нас трябва да знае. След това учихме правото хоро. Сега подготвяме около 4 танца за коледното ни тържество, което ще бъде на 18 декември. Децата много се вълнуват, с много старание се готвят и чакат с нетърпение Коледата.

- Какво включва новогодишното ви тържество, освен народните танци на децата?

- Единият ни танц е ръченицата с най-малките. След това е коледарският ни танц с момчетата. В момента търсим плат за ямурлуците, за да бъде всичко както е подходящо. С по-големите подготвяме Джиновски танц, а в края на концерта завършваме с по-модерен танц, за който децата сами сътворяват своя костюм. От обикновен бял плат изрязват място за главата. Платът е разграфен на полета, с кръгчета, квадратчета, с всякакви фигури. Във всяка фигура те рисуват картини по свой избор - Дядо Коледа, букви от българската азбука, пожелания за Коледа, звездички, снежни човеци, каквото си изберат. Така целият плат става цветен и това е един от костюмите, с които ще играят на сцената. Ще имат и червени шапки, с малко по-различна стилистика. Освен танцовата част, ще подготвим и коледен базар в самото българско училище, за който ще помогнат родителите и част от гостите. Всеки от тях ще направи у дома коледни сладки, курабийки, кейк, баница или каквото решат от нашата традиционна кухня. Всичко това ще бъде изложено, който желае, ще може да си закупи. А паричките, които ще се съберат, ще бъдат дадени за спонсорство на училището. Като цяло българското общество във Финикс е отворено за всички инициативи. Още като пристигнахме тук, ни посрещнаха много топло и сърдечно, готови да съдействат за всичко, което би помогнало за развитието на техните деца да се развиват в българската култура. Татковците ще подготвят сами сцената, декорите, на които ще играем, за да стане едно наистина хубаво представление. Училището ни е неделно, с име "Св.св. Кирил и Методий", и се намира в двора на българската православна църква "Света София" във Финикс.

 

* Кулинарно семейство връща бабините гозби

* Енчо Керязов се включва в юбилейните циркови спектакли

* Лорд Минчев с предаване по телевизия ММ

* Храм в Румъния изпълнява съкровени желания

* Болестите на цивилизацията бягат от японците

ТЕЗИ И ДРУГИ ЧЕТИВА - В "ЖЪЛТ ТРУД" ОТ 7 ДЕКЕМВРИ!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица