Люта битка за рогата на Стоичков

Най-култовата награда в осмото издание на най-престижния турнир за знаменитости "Асикс Мастърс" чака своя нов кавалер. Христо Стоичков пак е приготвил рога за най-атрактивния тенисист. Трофеят вече е транспортиран от етрополското ловно стопанство "Елен" в дипломатически клуб "Глория Палас", арената на "Асикс Мастърс". Битката на корта започва в неделя от 10 ч.

Тази година ще има и нова награда. Жури ще определи най-добрия тенисист, който ще получи купата на вестник "Труд". През 2006 г. турнирът се роди като "Труд Мастърс", за да стане от 2015 г. "Асикс Мастърс".

Скрит фаворит тази година е кардиохирургът проф. Генчо Начев в двойка с Петър Михнев. Двамата обещават "сърдечни проблеми" за съперниците. Да оперира край мрежата, обещава и проф. Никола Владов, който ще играе с доц. Петко Димов.

Димитър Туджаров-Шкумбата ще се появи в целия си блясък. За съжаление контузия му попречи да излезе на корта. Заменя го бившият шеф на парламента Борислав Великов. Спешна подкрепа Шкумбата ще получи и от съседна Сърбия. Оттам в позицията на чуждестранен гост идва фолк идолът Бобан Здравкович.

Каквото и да се случи в турнира, едно е безспорно - всичко ще е по протокол! Гарантира го фактът, че в схемата на 16-те ВИП двойки присъства Иван Димитров, шефът на протокола на президента Румен Радев. Той записва трето участие в надпреварата заедно с Николай Петров, водещия редактор на международния отдел на "Труд".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт