Лятото е идеално за секс в кола Никъде по света няма закон, който забранява тази дейност

Еърбег в багажника не е излишно презастраховане.

Дръпнете ръчната, за да не свършите в някое дере

Мнозина биха си задали въпроса: “С какво сексът в кола е по-добър от този в огромно меко легло, застлано със сатенени чаршафи?”

26-8Отговорът е пределно прост – много е трудно да закараш огромно меко легло, застлано със сатенени чаршафи, на брега на язовира или на полянка в гората.
Освен това се твърди,че за мъжа удоволствието от шофирането може да се сравни единствено с това от секса. Затова секс в кола се явява кеф на квадрат! (не в движение обаче, защото разсейва останалите участници и може да предизвика тежко ПТП)

А как стои въпросът с жените, на тях допада ли им? Последни изследвания в Русия сочат, че едва 10% от нежния пол там не си падат по упражнението в кола. Е, вярно че рускините са готови да го направят дори и в танк, затова можем да предположим, че българките са малко по-консервативни в това отношение. Определено обаче сексът в кола у нас придобива все по-голяма популярност в последните години особено с бума на офроуд машините и ниското качество и високи цени на мотелите край пътя.

На въпрос коя е най-добрата кола за правене на секс в света, след кратко замисляне Джеръми Кларксон отвърна: Линейка!
На въпрос коя е най-добрата кола за правене на секс в света, след кратко замисляне Джеръми Кларксон отвърна: Линейка!

Как ли е в Щатите? Е, там наистина е страната на неограничените възможности включително и по отношение на секса в колата – за янките той си е направо задължителен ! Джон Стайнбек е отделил цяла глава в знаменития си роман “Улица Консервна” за прочутия автомобил “Форд Т”и в нея споменава: “Повечето деца от този период биваха зачевани в модел Т и немалко от тях се раждаха в него.”

Сексът на задната седалка на абитуриентската вечер е нещо като традиция в Америка – гледали сме го в десетки филми. Трябва обаче да признаем, че това се дължи в огромна степен на размерите на американските автомобили – те са широк, удобни, и просто предразполагат към секс.

Проучване на американския производител на презервативи Trojan сред 3000 анкетирани сочи: Цели 48% от
американците признаха, че сексът в кола е по-вълнуващ от секса – в чуждо легло (33%), в гората (27%), на плажа или в морето (23%), в банята ( 22%).

Англичаните са консервативни, естествено, но подхождат с типичното си чувство за хумор. Когато в интервю запитаха култовия водещ на тв предаването Top Gear Джеръми Кларксон коя е най-добрата кола за правене на секс в света, след кратко замисляне той отвърна: Линейка!

А у нас как беше до не много отдавна? Сексът в “Запорожец” и малкия “Полски фиат” бе практически невъзможен – може би те бяха конструирани именно с тази мисъл, това бяха коли страстоубийки. Е, някои по-възрастни ще си спомнят с умиление как са се натискали с комсомолки в “Москвич” или “Лада”, но и те не бяха синоним на удобство. Единствено “Волга” бе идеална за секс, но тези които се возеха на волги, бяха на години, когато самолетът почти не се вдига, а “онези” хапчета още не бяха измислени. Впоследствие с идването на демокрацията и западните коли, автосексът започна бавно но сигурно да набира скорост и у нас, както вече споменахме.

Много е важно да знаете, че никъде по света – нито в Щатите, нито в Европа има закон, който да забранява секса в автомобил. Последният е частна собственост и притежателят му може да си прави в него каквото поиска, стига да не пречи на околните. Тука вече има няколко уловки – могат да ви глобят за нарушаване на морала и обществения ред, ако го правите на публично място и се вижда през стъклата. Санкция ще има и ако сте паркирали неправилно. Могат да ви глобят, ако го правите в движение. Ще отнесете глоба и, ако го правите на шофьорската седалка и дамата без да иска седне върху клаксона, чиято употреба освен за избягване на опасна ситуация е забранена.

ОТНОСНО ПОЗИТЕ

Дамата отгоре е сред най-удобните пози поради ограниченото пространство.
Дамата отгоре е сред най-удобните пози поради ограниченото пространство.

Отзад е най-удачно

Дамата отгоре е сред най-удобните пози поради ограниченото пространство.
Тъй като волана, педалите, ръчната спирачка и скоростния лост обикновено пречат при такива дейности, седалката на шофьора обикновено се избягва при секса в кола. Седалката на пътника отпред е далеч по-комфортно, а най-честият избор е задната седалка, което предлага перфектен баланс между пространството в колата и възможностите, които ни предлага.

Основният проблем при правенето на секс в кола е липсата на достатъчно пространство. Поради тази причина е удачно да смъкнем предните седалки, да се преместим на задната или ако сме по – непридирчиви да се натикаме в багажника при положение, че автомобилът е комби.
Идеална позиция е тази, в която мъжът е опрян на облегалката, а партньорката е върху него, обърната с гръб. Освен всички стимули и удоволствия, по този начин и най-лесно ще забележите дали някой ви се приближава.

Според запознати най-подходящите секспози в колата са мисионерската, волната ездачка, кучешката, и страничната. Естествено, може да експериментирате на воля, но все пак внимавайте да не потрошите контролното табло или скоростния лост.

26-7ЛИЧЕН ОПИТ

Тесните специалисти по всичко в България се намират по форумите. Ние се поровихме, за да ви извадим свежарски експертни мнения за и против автосекса.

Ето ги:
Сега ще ви кажа в кола какво е якото! 1-во: В КОЛА си ! 2-ро: Колата за 1 мъж е 2 дом! 3-то: У вас си си! 4-то: Има музика! 5-о: Топло е! 6-о: Безплатно е и никой не ти прави сметка!
• • •
На това според местоположението му се казва “кърска лИбов”, “зелено училище”, “горска разходка”. Веднъж чух и “извънградско каране”.
И да, много е разпространено в БГ, то къде ли не е.
• • •
Ми да ви кажа не е оферта през зимата, че веднъж с една парантия го правихме в колата ми насред една горичка и нали съм пуснал парното, да не пукнем от студ, и то взе че ми падна гадният акумулатор и гледайте после как тая как ме бута 1 час докато запаля щото наклона беше назад и тая парантия ни може да бутне ни може да запали колата. Ако аз бутам, а то тъмна нощ, нищо се невижда назад, студ , дъжд и сняг, кал. Абе не искам да си спомням …
• • •
Е-е-ех спомени… И досега се смеем, като си спомня посред зима като студент в клиото на брат ми. А иначе тук в Оз си имат и специални коли за това.V6, нещо като пикапи, ама много спортни и им казват Shagging Wagon – може и матрак да сложиш отзад. А бе, много са практични тия австралийци. То нали и разстоянията тука са големи и като тръгнеш на път, не знаеш къде штъ хване – аре, и правете любов, не… нема значение къде е….
• • •

Крайпътен секс, засечен от камера на Google Street View.
Крайпътен секс, засечен от камера на Google Street View.

Ми не знам дали е разпространено в родината, ама при мен е мноооого разпространено! Не ми е никак неудобно,защото съм “джобно гадже” и съм тренирала худ. гимнастика и аеробика и мога да се сгъна както си поискам! Не знам защо ми действат така тия коли, но откачам като съм сама с гаджето и веднага го налазвам! А и съм открила най-удобната поза – на задната седалка, легнали, аз отдолу по гръб, а мъжът отгоре и всякакви вариации на тази поза!А за свирки пък съм го измислила перфектно!
• • •
Първия ден на нас яко ни пречеше скоростния лост, после… престана да убива
на втория ден дядо ми разбра, че с момъка не се опитваме да поправим “Дачия”-та в задния двор, а я използваме за друго. ГолЕм резил беше…
• • •
Така си проверявам задното окачване, дали има нещо за смяна. Предимството на хечбек-а: хем малка, хем като пуснеш седалките и махнеш кората става комби. Най-много някой да ти види гъза през задното стъкло, ама си струва да береш срама.
• • •
Няколко пъти на предната седалка. BMW купе е колата. Абе…не е много широчко като за секс, обаче пък е адски възбуждащо. А за кожения салон – аз лично освен че залепнах на 15-тата минута, не се възбуждам много от това.
• • •

 Чистата кола предразполага към приятни изживявания.

Чистата кола предразполага към приятни изживявания.

Малко е неудобно, особено в кола като моята – Опел Астра. Бяхме с приятелката ми една вечер и решихме да го направим в колата. Около 20 минути пробвахме, но все неудобно. Накрая тъкмо се наместихме, стана удобно и приятно и…светнаха два фара до колата, почука се по прозореца и имаше: “Сержант Едикойси (не го помня)… Моля документите за проверка.” Определено много спичащо ми дойде, а приятелката ми пребледня, понеже баща и е полицай и нямаше документи в себе си. Оттогава за такива игри си използваме леглото.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Пуснете климатика на 23 градуса

В аптечката на колата или в жабката винаги носете презервативи за всеки случай. Освен че сексът с тях е безопасен, спестявате си досадното (и в някои случаи – издайническо) почистване на седалките.
Кърпичките спестяват доста грижи, когато дойде ред да се почистват разни телесни течности. Бебешките мокри кърпички са доста добър вариант, защото са по-големи от тези за ръце.

Кибиците винаги са голям проблем при секса в кола.
Кибиците винаги са голям проблем при секса в кола.

Чистотата е задължителна. Ако по пода на колата ти се въргалят хартийки от банички, не очаквай някоя жена да се съгласи да коленичи на него. Може даже да не иска да се качи в автомобила.
Ако сексът е запланиран отрано, облечете си леки и лесни за сваляне дрехи. Но най-добре е, когато се получи спонтанно.

Ако сте на място, откъдето минават хора, сложете на прозорците сенници, за да няма зяпачи. Ако нямате сенници, се отдайте на мига и не се озъртайте непрекъснато страхливо като Сигърни Уивър в “Пришълеца”. Успокоете се, че има основно две категории хора – такива, които са правили секс в кола – ако ви видят те ще ви завидят. Втората са такива, които на са правили секс в автомобил. И те ще ви завиждат. А, забравихме – има и полицаи, които освен че ще ви завидят и ще ви глобят, гадовете. 50 лв. не повече, така че споко…

Заключете всички врати и пуснете музика.
Оставете поне един прозорец открехнат на 2 пръста, защото иначе се запотяват стъклата. Не го правете обаче, ако сте нейде на полето – ще ви напъплят мухи, оси, стършели и прочие зверове и може да пострада голият ви задник.

Пуснете климатика, но не на много студено. Нагласете го на 23 градуса – това е идеалната температура според познавачи.
Никога не правете секс в кола с включен двигател в гараж или друго затворено помещение. Това ще е последният секс през живота ви.

През топлите месеци винаги издърпвайте ръчната спирачка и гледайте да не я освободите, без да искате в разгара на страстта, особено ако колата е на надолнище. В немския град Кьолн наскоро спасители извадиха от река Рейн автомобил с влюбени, цопнал вътре, докато правили секс. Трагикомичният инцидент станал като на филм. По време на акта един от партньорите, без да иска бутнал скоростния лост, колата потеглила и паднала в реката. За щастие на любовниците, те били спасени след броени минути, оставайки само с неприятното изживяване.

Зимата обаче не се препоръчва да дърпате ръчната, защото ако сте по-издръжлив и сексът се проточи, жилото (на колата, бел. ред.) ще замръзне и ще имате голям проблем. Затова в студа по-добре спрете на равно и безопасно място.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. ИМА ЗАКОН И ТОЙ ГЛАСИ:– ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙСТВИЯ НАРУШАВАЩИ ОБИЧАЙНИТЕ НОРМИ НА МОРАЛ И ПОВЕДЕНИЕ. Това е закон от наредбите на някой общини в страната , които са го измислили , че трябва да има ред.

  2. За да не пострада голият ми задник от насекоми и от зяпачи предпочитам хладното легло. Да си изкъпя в банята мадамата и да се наслаждаваме един на друг между чаршафите. Без рискове и притесненията на Сигърни Уивър. Кърският секс беше едно време.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.