Кола се запали при задвижване

Бразилецът Маркиньос, бивш национал на България, ексклузивно пред „Труд“: ЦСКА върви нагоре

Спипаха трима столичани в момент на предлагане на дрога

Със сензорна система ще ловят изстрели на бракониери в НП “Пирин“

Арестуваха две българки в Милано заради обир на студентка

60-годишна жена се хвърли от скала

Подобрява се състоянието на момичето, блъснато от джип на столичен булевард

От МВР не потвърждават информацията за пътен инцидент на спирка в София

Няма опасност за живота на детето, блъснато от кола на НСО

Диана Ковачева: Омбудсманът е винаги на страната на гражданите

Роудстър за 1,7 млн. евро без покрив и челно стъкло McLaren Elva ускорява до 200 км/ч за по-малко от 7 секунди

МВР с масови проверки по пътищата заради катастрофите в последните дни

Пророк Йоло “Библия на българите и човечеството” влезе в сакралната книжнина

Ново земетресение с магнитуд от 4,5 в Албания

Броят на жертвите от изригването на вулкана в Нова Зеландия достигна 16 души

Магистрати оттърваха Горна Оряховица от Бисер Дявола

Районният съд в Горна Оряховица постанови принудително настаняване в психиатрична болница на Бисер Стоянов, по-известен като Бисер Дявола, който се бе превърнал в страшилището на града. Местните жители си оттъхнаха след като 30-годишният мъж бе прибран в специализираната клиника във великотърновското село Церова кория по предложение на Районната прокуратура. Той не е само психично болен, но и е и извършител на множество престъпления.

Железничарският град беше пропищял от злодеянията на скитника. Бисер Дявола е израсъл по интернати и непрекъснато тормозеше горнооряховци. Той обикаляше аптеките и просеше от фармацевтите да му дават спирт за пиене. След като в една от аптеките му отказали, просякът изпаднал в ярост, а на излизане така затръшнал вратата, че се сринало цялото витринно стъкло на търговския обект. В друга аптека пък непрекъснато притеснявал служителите като ги псувал, обиждал и дори си позволявал да минава зад щандовете.

Бисер Дявола се бе самонастанил в необитаема къща и запалил огън в средата на една от стаите, за да се грее и така предизвикал пожар. Благодарение на бързата намеса на огнеборците, сградата и съседните постройки бяха спасени. След като собственичката на горялата къща се оплакала в полицията, неуравновесеният мъж отишъл пред жилището и и захванал да мята камъни по прозорците и.
Сред многобройните му злодеяния е и това, че Бисер Дявола умишлено се е хвърлял пред движещи се коли в града. Целта му била да бъде ударен и след това да претендира за обезщетение от шофьорите.

Преди време Бисер Стоянов бил настаняван в дом за възрастни с умствени отклонения, но малко след това той избягал от социалното заведение и отново се върнал към скитническия си начин на живот.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.