Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Магистрати оттърваха Горна Оряховица от Бисер Дявола

Районният съд в Горна Оряховица постанови принудително настаняване в психиатрична болница на Бисер Стоянов, по-известен като Бисер Дявола, който се бе превърнал в страшилището на града. Местните жители си оттъхнаха след като 30-годишният мъж бе прибран в специализираната клиника във великотърновското село Церова кория по предложение на Районната прокуратура. Той не е само психично болен, но и е и извършител на множество престъпления.

Железничарският град беше пропищял от злодеянията на скитника. Бисер Дявола е израсъл по интернати и непрекъснато тормозеше горнооряховци. Той обикаляше аптеките и просеше от фармацевтите да му дават спирт за пиене. След като в една от аптеките му отказали, просякът изпаднал в ярост, а на излизане така затръшнал вратата, че се сринало цялото витринно стъкло на търговския обект. В друга аптека пък непрекъснато притеснявал служителите като ги псувал, обиждал и дори си позволявал да минава зад щандовете.

Бисер Дявола се бе самонастанил в необитаема къща и запалил огън в средата на една от стаите, за да се грее и така предизвикал пожар. Благодарение на бързата намеса на огнеборците, сградата и съседните постройки бяха спасени. След като собственичката на горялата къща се оплакала в полицията, неуравновесеният мъж отишъл пред жилището и и захванал да мята камъни по прозорците и.
Сред многобройните му злодеяния е и това, че Бисер Дявола умишлено се е хвърлял пред движещи се коли в града. Целта му била да бъде ударен и след това да претендира за обезщетение от шофьорите.

Преди време Бисер Стоянов бил настаняван в дом за възрастни с умствени отклонения, но малко след това той избягал от социалното заведение и отново се върнал към скитническия си начин на живот.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете