Московски: Росен Желязков притежава всички необходими качества да се справи с предизвикателствата в сектора

Откриха нова компютърна зала в Професионална гимназия по текстил и лека промишленост в Благоевград

Валери Сименов: България загуби 1 седмица с назначаване на новите министри Няма разколебаване в позицията на България за Унгария, заяви вицепремиерът

ДДС при отдаване на имот под наем

Цецка Цачева се срещна с главния прокурор на Бавария Акцент на разговора им бяха двустранното сътрудничество по наказателни дела и прилагането на Европейската заповед за арест

Проблеми в растежа на детето издават куп болести 2/3 от малчуганите с отклонения у нас не се лекуват

Премиерът на Малта: Европейските лидери са почти единодушни, че трябва да бъде проведен втори референдум за Брекзит

Две условни присъди за смърт на „Хемус“

Нинова: Борисов делегитимира решението на кабинета за Унгария с думите, че то няма правна сила и е за някой ден

Министър Петя Аврамова: Приоритетите ми в работата ще бъдат ефективност, качество и контрол

Цветанов: Нанков да остане зам.-министър, „за да се продължи работата по тол системата примерно и по всички останали програми“

Драгомир Стойнев: Оставката на третия кабинет на Борисов ще отприщи процеса по оздравяване на държавата

Валентин Радев: Ще се върна в НС, ще бъда отново член на Комисията за отбрана и вътрешна сигурност

Премиерът Борисов: Изразихме ясно позицията си в подкрепа на Унгария с гласуването на нашите евродепутати (ВИДЕО) Вчерашното решение на кабинета е било, ако се стигне до вот за задействане на санкциите

Новият министър на вътрешните работи Младен Маринов: Преди всичко ще спазвам приемствеността

Магистрати оттърваха Горна Оряховица от Бисер Дявола

Районният съд в Горна Оряховица постанови принудително настаняване в психиатрична болница на Бисер Стоянов, по-известен като Бисер Дявола, който се бе превърнал в страшилището на града. Местните жители си оттъхнаха след като 30-годишният мъж бе прибран в специализираната клиника във великотърновското село Церова кория по предложение на Районната прокуратура. Той не е само психично болен, но и е и извършител на множество престъпления.

Железничарският град беше пропищял от злодеянията на скитника. Бисер Дявола е израсъл по интернати и непрекъснато тормозеше горнооряховци. Той обикаляше аптеките и просеше от фармацевтите да му дават спирт за пиене. След като в една от аптеките му отказали, просякът изпаднал в ярост, а на излизане така затръшнал вратата, че се сринало цялото витринно стъкло на търговския обект. В друга аптека пък непрекъснато притеснявал служителите като ги псувал, обиждал и дори си позволявал да минава зад щандовете.

Бисер Дявола се бе самонастанил в необитаема къща и запалил огън в средата на една от стаите, за да се грее и така предизвикал пожар. Благодарение на бързата намеса на огнеборците, сградата и съседните постройки бяха спасени. След като собственичката на горялата къща се оплакала в полицията, неуравновесеният мъж отишъл пред жилището и и захванал да мята камъни по прозорците и.
Сред многобройните му злодеяния е и това, че Бисер Дявола умишлено се е хвърлял пред движещи се коли в града. Целта му била да бъде ударен и след това да претендира за обезщетение от шофьорите.

Преди време Бисер Стоянов бил настаняван в дом за възрастни с умствени отклонения, но малко след това той избягал от социалното заведение и отново се върнал към скитническия си начин на живот.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.