Министерство на културата отпусна 140 000 лева за ремонт на къща музей „Алеко Константинов“ в Свищов

Завод за електрически превозни средства ще отвори 2000 работни места у нас

Хванаха евродепутата Ангел Джамбазки да шофира с алкохол в кръвта

В МОСВ не е постъпвало заявление за внос на отпадъците, задържани в Италия

Как купуват изборите в САЩ и колко ще струва победата през 2020-а Най-богатите от милиардерите на Америка купуват общонационалните избори по $100 на глас и дори печелят от това

Нови коли за скиорите Радослав Янков, Алберт Попов и Владимир Зографски ще карат Audi Q5

Джип отнесе светофар в столичния кв. Овча купел

Борисов присъства на първото заседание на лидерите на ЕНП, ръководено от новия президент Доналд Туск

Хиляди алжирци излязоха на протест срещу провеждащите се президентски избори

БАБХ ще взема проби на всяка пратка с птиче месо и субпродукти с произход Полша, предназначени за България

Топлофикация Русе плаща 80 000 лв. обезщетение на жена, паднала в изкоп с вряла вода

Комисар Венелин Младенов е новият началник на „Пътна полиция“ в Пловдив

Арестуваха пловдивски антимафиот за търговия със стоки менте

Рекордни 19 номинации за „Треньор №1“

Президентът Радев: България високо цени приноса на Суверенния Малтийски орден за отстояване на хуманизма и солидарността

Мадагаскар се насочва към туристите от Югоизточна Европа и по-специално България Островът е 4-ият по големина в света и N: 1 по по добив на сапфири и ванилия

Националният туристически борд на Мадагаскар представи широката гама на активности пред десетки туроператори, туристически агенти и медии на гала събитие в София. Туристическият борд на екзотичния остров представи своя план за развитие на българския пазар за 2020 г.

Повече от 40 водещи туроператори, туристически агенти и медии имаха удавалоствието да научат повече за великолепния остров Мадагаскар, както и за неговите възможности да посрещне български туристи.

Г-н Бода Нарижао, Председател на Борда и г-н Джими Джохарисон, Мениджър Комуникации обобщиха основните причини защо да изберем Мадагаскар за следващото си пътуване.

  • Мадагаскар предлага изключително богата флора и фауна. Те се считат за природно светилище, както и за люлка на еднемичните видове на острова.
  • Мадагаскар предлага разнообразни видове настаняване – частни къщи, местни квартири и хотели, от най-евтините до най-луксозните.
  • Островът е завладяващ поради биоразнообразието си, но и зарадите космополитната си култура с произход както от Азия, така и от Африка.
  • Спиращи дъха пейзажи и занимания за всички, включително спорт, приключения, среща с нови и уникални видове животни и растения.

Националният туристически борд на Мадагаскар представи и своята стратегия и план за българския пазар за 2020 г. Визовият режим е абсолютно облекчен, като е възможно и издаване на електронна виза. Документите могат да бъдат подадени 6 месеца преди престоя. Налични са 3 вида виза в зависимост от престоя – единична виза до 30 дни (35 евро), единична виза до 60 дни (40 евро), единична виза до 90 дни (50 евро).

Мадагаскар в цифри

● 4-тият най-голям остров в света (587 040 км²)
● 5,000 км. брегова линия
● 25 милиона население
● 5 климатични зони
● 18 етнически групи

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.