Мадона на 58 - в Хавана и все така дива

Кралицата на поп музиката Мадона отпразнува 58-ия си рожден ден в Хавана. Купонът беше нетрадиционен за звезда и беше отразен нашироко във всички кубински медии, дори и в партийния в. „Гранма“, който съобщава, че певицата е посетила няколко градски площада в първия ден от визитата си, която ще продължи до сряда. "Визитата" съвсем не преминава по описания суховат и стегнат начин.

Първо, на улицата легендата беше заклещена от тълпи, викащи "Обичаме те, Мадона!" и "Честит рожден ден", така че колата й едва се измъкна. Второ, в хода на деня Мадж все повече се отпускаше, докато накрая беше покорена от атмосферата.

Веселбата се завихри в заведението „Витрола“ в стария град. На 58, но все така жизнена и блестяща, легендата не можа да устои на примамливата спонтанност на кубинците и се впусна в импровизиран (доста умел) танц под звуците на местен оркестър. По-късно излезе, танцувайки от ресторанта, хваната "на влакче" с десетки непознати, като в дясната си ръка държеше испанско ветрило и си вееше с него. До края на вечерта купонът с местните хора ескалира в бурно парти с танци по масата.

През празничния си ден Мадона смени два тоалета: дневен - рокля на цветя с бял шал и бяла широкопола шапка, и нощен - черна рокля на цветя с черно болеро и черна шапка. Изглеждаше леко променена в лице, като след известен брой посещения при пластичния хирург - устните на звездата очевидно са поели известно количество "набухватели", скулите й изглеждат повдигнати, а тялото - поналято от времето, когато беше за концерта си в България през 2009 г., така че вече не прилича на състезател по бодибилдинг.

Певицата е в кубинската столица заедно със сина си Роко, за попечителството над когото се съдиха с баща му Гай Ричи, и с 19-годишната си дъщеря Лурдес от кубинския танцьор и фитнес инструктор Карлос Леон. Не само кубинският произход на Лурдес е причината Мадона да празнува рождения си ден в Хавана. Откакто отношенията между САЩ и Хавана се затоплиха в края на 2014 г., в страната се заточи върволица от американски знаменитости. Модерната дестинация посетиха Леонардо ди Каприо, Бионсе, Джея Зи, Кейти Пери, Кание Уест, Ъшър, Парис Хилтън и кланът Кардашиян. Все още обикновените американци нямат право да посещават Куба като туристи заради ембаргото, наложено от САЩ през 1962 г.

 

Коментари

Задължително поле