Мадона честити рождения ден на изгората си

Мадона и новото x гадже Аламалик Уилямс.

Певицата и младокът се закотвиха в Лондон

Танцьорът е с 35 години по-малък от поп иконата

61-годишната певица Мадона публикува в Instagram поредица от снимки от личния архив, посветени на 26-годишното й гадже - танцьорът Ахламалик Уилямс. Фотосите, направени в различно време, демонстрират страстната любовна връзка на двойката.

“Честит рожден ден, любов. Трудно е да се намери по-добър другар за карантина от теб “, написа певицата в коментара си към публикацията.

Слуховете за новата романтична връзка на Мадона и Уилямс тръгнаха миналата есен, след концерт на поп иконата в Ню Йорк, който беше част от програмата й “Madame X Tour”, в която като танцьор участва и младокът. Според някои медии, двамата се срещат през 2015 г. - по това време младежът се явява на кастинг за участие в турнето на певицата за представянето тринадесетия й студиен албум - “Rebel Heart”. След като любовната им връзка излезе наяве, приятелката на певицата, Деби Мейзър, заяви пред пресата, че Ахламалик е “прекрасен човек” и че той и Мадона са “хубава двойка”.

Впоследствие Мадона се запозна официално с родителите на Ахламалик, които са по-млади от нея. Бащата на младежа - Дрю, сподели, че той и съпругата му са дали благословията си за романса между синчето им и поп кралицата. Те подкрепят връзката им и вярват, че за истинските чувства не трябва да съществуват пречки, дори и разликата във възрастта да е цели 35 години.

“Любовта няма възраст. Много се радвам за тях”, каза Дрю. По-късно господин Уилямс се похвали пред “The Mirror”: “Тя много хвали сина ни, че е интелигентен и талантлив. Признава, че чувствата са й истински - влюбена е в него и ще се погрижи добре за момчето ни... Независимо от разликата във възрастта, те може и да се венчаят в бъдеще.”

Досега Мадона се е омъжвала два пъти: от 1985 до 1989 г. за актьора Шон Пен и от 2000 до 2008 г. за режисьора Гай Ричи. Певицата отглежда голямата си дъщеря Лурдес от актьора Карлос Леон, 19-годишния си син на Роко от брака є с Ричи и приемните си деца от Малави: Дейвид, Мърси Джеймс и близнаците Стела и Естър.

Както е известно, сега Мадона избра по време на карантината да остане в дома си в Лондон в компанията на младото си гадже й Ахламалик Уилямс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица