Мажоретки дадоха старт на нова платформа

Мажоретки от Българската федерация по чирлидинг дадоха старт в хотел „Хаят“ на първата у нас спортна платформа за любители Sporthub.

Всеки гост получи едногодишен безплатен абонамент,  който дава възможност за намиране на партньори за игра, избор на треньор, както и участие в любителски състезания и тематични дискусии.

Създателите на продукта са Иван Велков, Ален Попович и Пламен Сакалийски.

В Sporthub са добре дошли и аматьорите, и професионалистите. А за да е интригата още по-вълнуваща, платформата предлага ранглиста на участниците и точкуване на играчите на различни нива. Първите спортове, които са застъпени са ракетните – тенис, бадминтон, скуош. Предстои включването на волейбол, стрийт баскетбол, тенис на маса, джаги, билярд, снукър, дартс, боулинг.

Амбицията на компанията „Digitex“, която разработва платформата, продуктът да излезе извън пределите на България и скоро да е достъпен и за любителите на спорта в Австрия и Германия. Разширяването на платформата е основната цел на нейните създатели, за да могат ентусиасти от различни точки по света да обединяват игрите си. Освен това към платформата ще бъдат добавени и много нови опции като възможност за пазаруване на спортни стоки и създаване на различни дарителски кампании за подпомагане на родния спорт.

На откриването присъстваха председателят на федерацията по  бадминтон Володя Стоянов, представители на федерациите по тенис и скуош, президентите на федерациите по снукър и петанк Олег Велинов и Румен Рачев, както и Любена Начева, изпълнителен директор на Българска федерация по ветроходство. Сред гостите бяха още Ники Кънчев и редица представители на бизнеса в България.

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт