Майката на двете заклани деца не си пиела хапчетата

Кристина, мъжът є Георги и малката Ивон на една от последните им снимки. Дунчева остава окончателно в ареста. Тя не дойде в Апелативния съд в София, тъй като се страхувала.

Апелативният съд остави Кристина Дунчева в ареста

Определението е окончателно

Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста Кристина Дунчева, която е обвинена в убийството на двете си деца в Сандански. В съдебната зала днес стана ясно, че според лекар при Кристина имало наличие на психични проблеми и тя не е вземала предписаните ѝ лекарства.

32-годишната жена бе арестувана за кръвопролитието в дома им на 19 ноември. След скандал с мъжа си Георги Трайков, Кристина закла 3-годишното є момиченце Ивон и 5-годишно момченце Васил. Кристина и Георги били пред раздяла и предстояло дело за родителски права над децата.

Кристина днес не се яви в съдебната зала, тъй като била в тежко психическо състояние и се страхувала да излезе от ареста и да дойде до София. Адвокатът є настоя тя да бъде пусната под “домашен арест” с електронна гривна за проследяване.

Съдебният състав обаче обяви, че са събрани доказателства за съпричастността на Кристина към тежкото престъпление. Имало свидетелски показания на родителите ѝ, на мъжа ѝ, на полицаи. Според протокола за оглед от мястото на престъплението убийствата били извършени по особено мъчителен начин за жертвите и с особена жестокост. Съдът обяви, че нямало опасност Кристина да се укрие, но на свобода имало опасност да извърши престъпление. Определението на съда е окончателно.

Коментари

Задължително поле