Майката на обвинения за убийството в Момчилград: Той се отнасяше добре към детето

Той не може да го е направил, това е необяснимо. Той се отнасяше добре към детето. Това коментира Фатме Сали, майката на обвинения за убийството на 7-годишното момиченце в Момчилград.

В сряда стана ясно, че 25-годишният Мехмед, който е първи братовчед на детето, е признал, че именно той е извършил тежкото престъпление. Младият мъж е в ареста като предстои в следващите дни съдът да прецени дали той ще остане зад решетките.

"Аз мисля, че някой нещо му направи и той не може да каже от страх”, коментира майката на Мехмед по Нова ТВ.

Според събраните до момента доказателства, убийството е извършено на 17 декември, неделя, а малкото момиченце е починало от задушаване. „В петък вечерта той беше нощна смяна. В събота около 17.00—17.30 часа отиде да си вземе обувките, върна се, след това излезе пак и се прибра около 01.00 часа в неделя”, съобщи майката на Мехмед.

Младият мъж е служител е на един от мобилните оператори, а отделно от това работи и във фабриката, в която работи и майката на детето.

"Само човек със сериозна личностна патология може да извърши такова зверство", коментира пред NOVA д-р Цветеслава Гълъбова, директор на държавната психиатрична болница „Свети Иван Рилски”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България